Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dansktagkompagni.dk/httpdocs/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8
  • Ståltag

  • Ståltag

  • Ståltag

  • Ståltag

Overvejer du et ståltag?

Et ståltag er en både modstandsdygtig, stilren og ikke mindst økonomisk løsning, hvis du ønsker et nyt tag. Og vælger du Dansk Tagkompagni til at lægge dit nye tag, er du altid sikret en kvalitetsløsning med udgangspunkt i dine behov.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en tagløsning, der matcher dine behov? Kontakt os på 33 22 33 33, eller skriv til os i kontaktformularen – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Derfor skal du vælge Dansk Tagkompagni

Dansk Tagkompagni er en virksomhed med mange års erfaring og ekspertise inden for vores branche. Som kunde hos er du derfor altid sikret en grundig vejledning og en kvalitetsbevidst udførsel, og du altid får en høj kundeservice – fra det første uforpligtende tilbud til den sidste tagplade er på plads.

Vi har en klar målsætning om at være din professionelle og pålidelige leverandør af tagløsninger. Derfor tager vi dine ønsker og forespørgsler seriøst, ligesom vi som en selvfølge udelukkende anvender materialer af den højeste kvalitet.

Vi kan blandt andet levere tag af stål fra DS Stål, der er kendt for sin høje holdbarhed. Et ståltag fra DS Stål ligner desuden et tegltag til forveksling, ligesom du kan vælge imellem mange forskellige farver og profil. Du behøver altså hverken at gå på kompromis med kvalitet, æstetik eller dine præferencer, når du vælger et ståltag fra DS.

Ønsker du et ekstra holdbart tag med de samme fordele som et almindeligt tag af stål, er Decra et sikkert valg. Tagene fra Decra består af en solid og stærk stålkerne, som er omgivet af et stilrent og elegant stengraulat. Vælger du en Decra løsning, får du samtidig 30 års produktgaranti samt 15 års udførelsesgaranti.

Decra er desuden lyddæmpende. Det betyder, at du slipper for at høre på den naturlige trommesolo, som et haglvejr eller skybrud kan medføre. Du kan læse meget mere om Decra her.

Uanset hvilket tag du har brug for, skal vi med nok hjælpe dig med at vælge det rette. Vil du læse, hvad vores tidligere kunder siger om os, kan du klikke dig ind på vores referencer.

Fordelene ved et ståltag

Hvor tegl før i tiden har været det dominerende tagmateriale, er ståltag den sidste håndfuld år blevet et mere og mere almindeligt syn på de danske hustage – og med god grund. Der er nemlig flere gode fordele ved at vælge en stålkonstruktion.

Det er en enkel og billig løsning

Hvor et tegltag er tungt og dyrt, er et tag af stål en både enkel og billig løsning, ligesom materialet er væsentligt lettere end tegl. På grund af den lave vægt kan taget ofte lægges direkte oven på for eksempel et gammelt eternittag eller tagpap. Dermed sparer du både tid og penge ved at vælge et ståltag, fordi vi ofte ikke behøver at fjerne det gamle tag først.

Det er modstandsdygtigt og holdbart

Et ståltag er en holdbar løsning, som er modstandsdygtig over for mos og alger. Ikke mindst har denne tagtype en lang holdbarhed – op til 50 år. Du får derfor en billig løsning ved at vælge et tag af stål – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Et ståltag bidrager positivt til husets æstetik

Ståltage kommer i mange forskellige udtryk og profiler, ligesom du kan vælge mellem flere forskellige af farver. Mange vælger sort på grund af farvens lidt eksklusive look, men vi kan tilbyde tag af stål i alt fra vinrød til kastaniefarve. Du kan altså få et æstetisk præg, der passer til lige præcis din smag og din bolig eller virksomhed.

Kan monteres om vinteren

Et ståltag kan monteres hele året – også i de kolde måneder. Det betyder, at du ikke behøver at vente til foråret, hvis dit gamle tag for eksempel trænger akut til at blive udskiftet.

Nyt tag pris – hvad koster et nyt ståltag?

Hvad koster et nyt tag? Det afhænger selvfølgelig af størrelsen på dit tag, samt hvilken type tag du ønsker. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på ståltag, eller hvis du har spørgsmål.

Ring på 33 22 33 33, eller skriv til os i kontaktformularen. 
Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Indhent et uforpligtende tilbud