Overvejer du et ståltag?

Et ståltag er både en modstandsdygtig, stilren og ikke mindst økonomisk løsning, hvis du ønsker et nyt tag. Vælger du Dansk Tagkompagni til at lægge dit nye tag, er du altid sikret en kvalitetsløsning med udgangspunkt i dine behov.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en tagløsning, der matcher dine behov? Kontakt os på 33 22 33 33, eller skriv til os i kontaktformularen – så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Fordele ved ståltag

Ståltag er i dag et ekstremt populært tagmateriale – og med god grund. Der er nemlig mange fordele ved at vælge et tag lavet i stål.

Enkel og billig løsning
Et ståltag er ekstremt let at montere. Det betyder, at du sparer penge på den tid håndværkere skal bruge på selve monteringen. Derudover er et ståltag unikt ved, at det er ekstremt let tagmateriale. Det gør det muligt at montere taget ovenpå et gammelt tag af f.eks. eternit eller tagpap uden at fjerne det inden. Det sparer dig både tid og penge og efterlader dig med et smukt og stilrent nyt tag.

Modstandsdygtigt og holdbart
Et ståltag er ekstremt holdbart – op til 50 år, og modstandsdygtigt overfor al vind og vejr. Økonomisk er det derfor også en utrolig god løsning, da du ikke behøver tænke over vedligeholdelse og skader.

Undgå mos og alger
Vælger du et ståltag mindsker du chancen for væksten af af både mos og alger. Modsat f.eks. tegl, er stål langt mere modstandsdygtigt, og du behøver derfor ikke være bekymret for, at hverken alger eller mos slår deres små standhaftige rødder i dit tag.

Kan monteres om vinteren
Et ståltag kan monteres hele året – også i de kolde måneder. Det betyder, at du ikke behøver at vente til foråret, hvis dit gamle tag for eksempel trænger akut til at blive udskiftet.

Ståltag – tagløsning med æstetiske muligheder

Udover at ståltag er en simpel, økonomisk og holdbar tagløsning, giver den også utrolig mange muligheder rent æstetisk. Med et ståltag får du mulighed for selv at vælge præcist det udtryk og farve der passer til din smag.

Ståltag med teglprofil

Drømmer du eksempelvis om et tegltag, men har hverken økonomien eller en tagkonstruktion der kan holde til det, kan du vælge et ståltag med en teglprofil. Et almindeligt tegltag vejer op til 40 kg. pr. kvm., hvor et ståltag som oftest kun vejer 5 kg. pr. kvm. Taget kan derfor også monteres ovenpå et gammel tag, da den lette vægt ikke vil belaste tagkonstruktionen. Mange vælger sort på grund af farvens eksklusive og stilrene look, men taget fås også i flere forskellige farver – lige fra vinrød til kastanie. Du kan altså få et æstetisk præg, der passer til lige præcis din smag og din bolig eller virksomhed.

Ståltag til industribygninger

Ståltag er også ekstremt populære til store industribyggerier og lader. Den lange holdbarhed og modstandsdygtigheden over for mos og alger, gør stål til det perfekte materiale, når det skal være praktisk, økonomisk og moderne.

Der er kort sagt utrolig mange muligheder når du skal vælge design, udtryk og farve til dit nye tag. Du er også mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 33 eller efterlade en besked i vores kontaktformular. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et tilbud.
Lige pt. arbejder vi kun på Sjælland.

Derfor skal du vælge dansk tagkompagni

Dansk Tagkompagni er en virksomhed med mange års erfaring og ekspertise indenfor vores branche. Som kunde hos er du derfor altid sikret en grundig vejledning, kvalitetsbevidst udførsel og høj kundeservice – fra det første uforpligtende tilbud til den sidste tagplade er på plads. Vi har en klar målsætning om at være din professionelle og pålidelige leverandør af tagløsninger. Derfor tager vi dine ønsker og forespørgsler seriøst, ligesom vi som en selvfølge udelukkende anvender materialer af den højeste kvalitet.

DS Stålprofil
Vi kan blandt andet levere tag af stål fra DS Stålprofil, der er kendt for sin høje holdbarhed. Et ståltag fra DS Stålprofil ligner desuden et tegltag til forveksling, ligesom du kan vælge imellem mange forskellige farver og profiler. Du behøver altså hverken at gå på kompromis med kvalitet, æstetik eller dine præferencer, når du vælger et ståltag fra DS Stålprofil.

Aerodek (tidligere kendt som Decra)
Ønsker du et ekstra holdbart tag med de samme fordele som et almindeligt tag af stål, er Aerodek et sikkert valg. Tagene fra Aerodek består af en solid og stærk stålkerne, som er omgivet af et stilrent og elegant stengraulat. Vælger du en Aerodek løsning, får du samtidig 30 års produktgaranti samt 15 års udførelsesgaranti.

Aerodek er desuden lyddæmpende. Det betyder, at du slipper for at høre på den naturlige trommesolo, som et haglvejr eller skybrud kan medføre. Du kan læse meget mere om Aerodek her.

Montering af nyt ståltag

Det lette stålmateriale gør det muligt at montere ståltaget ovenpå det gamle tag. Monteringen af ståltag bliver på den måde en del nemmere, hurtigere og billigere. Vi sørger for monteringen, og du kan sørge for at nyde dit nye tag, som kommer til at ligne teglsten til forveksling.

Du kommer ikke til at gå på kompromis med den fine design, som teglsten giver – samtidig med at du nyder godt af fordelene ved ståltag.

Fremgangsmåde for montering af ståltag

  • Til at starte med bygger vi et skelet direkte på det gamle tag.
  • Skelettet retter vi op, så det ligger plant og pænt.
  • Derefter fastgør vi vindskederne sternbrættet til taget.
  • På tagets kanter laver vi inddækninger.
  • Herefter lægger vi tagpladerne og skruer dem fast på skelettet.
  • Til sidst, lægger vi rygning på gør taget tæt.

Professionelle ståltaglæggere

Vi har flere års erfaring med at montere ståltag og har derfor stor erfaring med de forskellige teknikker og processer, der forbindes med ståltaglægning. Med vores håndværkere og deres professionelle teknikker i monteringen af ståltag varer det ikke længe, før du har fået dit tag op.

Nyt tag pris – hvad koster et nyt ståltag?

Hvad koster et nyt tag? Det afhænger selvfølgelig af størrelsen på dit tag, samt hvilken type tag du ønsker. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på ståltag, eller hvis du har spørgsmål.

Ring på 33 22 33 33, skriv til os i kontaktformularen eller pr. mail på info@dansktagkompagni.dk.
Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt på din forespørgsel.

Vi er godt anbefalet

God kontakt

Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Gode håndværkere

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet! Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.

Professionelle og troværdige

Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående.Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.

God kontakt

Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Gode håndværkere

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet! Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.

Professionelle og troværdige

Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående.Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.