• Montering af ovenlysvinduer

  • Montering af ovenlysvinduer

  • Montering af ovenlysvinduer

Specialister i montering af Velux ovenlysvinduer

Med speciale i tagkonstruktioner ved vi også en hel del om ovenlysvinduer. Vi benytter os af ovenlysvinduer fra Velux, som er nemme at betjene – og førende producent på området. Har du brug for hjælp til montering af ovenlysvinduer fra Velux? Så kontakt os på tlf.: 33 22 33 33, fang os på mail kunde@dansktagkompagni.dk, eller læs med herunder for at få mere information ↓.

Hvorfor er det en god idé med ovenlysvinduer?

Ovenlysvinduer er gode at have, fordi de giver dig sollys i længst mulig tid af døgnets lyse timer. Ingen træer, ingen bygninger og ingen parasoller på terrassen skygger for lyset i ovenlysvinduer – og derfor suger de varme ind i dit hus hele dagen. Og det er både mere effektivt og foregår i længere tid end andre nye vinduer.

Fordele ved ovenlysvinduer:

✔ Mere lys igennem dagen
✔ Mere varme
✔ Lavere energiforbrug
✔ Mindre støj
✔ Forbedret indeklima og komfort

Mere varme og bedre isolering

Med mere lys igennem dagen kommer mere varme også naturligt ind i huset. Det giver næsten sig selv, men ofte glemmer man at tænke over det.

Det er dog en væsentlig detalje, for på den måde mindsker man også sit energiforbrug. Nye vinduer i dag produceres med fokus på at lukke varmen ind – men ikke ud igen – og det gælder også for ovenlysvinduer. Med et ovenlysvindue lukker du altså mere varme ind, uden det forsvinder igen. Herved mindsker du dit energiforbrug, fordi du udnytter mere af solens varme til at opvarme din bolig.

Nye ovenlysvinduer vil også give mindre støj. Har du et ældre ovenlysvindue, kan det være i forældet kvalitet eller måske have slået små sprækker i isoleringen. Her giver et nyt ovenlysvindue fuld tæthed igen – både fordi det er nyt, men også fordi de laves i bedre kvalitet i dag.

Tager man det hele i betragtning, giver ovenlysvinduerne dig simpelthen et forbedret indeklima. Du får nemlig mere naturligt lys og varme ind, som du ikke behøver at hjælpe på vej med lamper eller radiatorer. Hertil giver de dig også flere måder at lufte ud i huset på.

Hvorfor bruger I Veluxvinduer?

Når vi hjælper dig med dine ovenlysvinduer, benytter vi os af Veluxvinduer. Det gør vi af den simple grund, at de er de bedste på markedet. De specialiserer sig nemlig i lige netop ovenlysvinduer.

Når du tænker på et vindue i en skråvæg eller i taget, tænker du med garanti også på et Veluxvindue. Deres smarte vippefunktion gør det nemlig nemt at åbne og lukke vinduerne – selvom de sidder et upraktisk sted – og det gør Veluxvinduerne særligt eftertragtede.

Hos Velux er det muligt at benytte sig af følgende modeller:

Veluxvinduerne kan monteres i flere forskellige hustyper. Så skal du heller ikke være nervøs for, om det er en løsning til dit hus. Eksempelvis kan Veluxvinduer sagtens monteres i fladtage og i både parcelhuse, villaer, rækkehuse osv. Du kan finde inspiration til dine Veluxvinduer her.

Vi hjælper med montering af Velux vinduer

Hos Dansk Tagkompagni kan du altid få råd og vejledning. Det gælder også dine ovenlysvinduer, som vi har stor erfaring med at installere i tagkonstruktionen.

Hos os kan du få lavet forskellige tage, og det er muligt at få installeret ovenlysvindue i dem alle. Du kan altså roligt beslutte dig for enten eternit-, beton-, stål- eller tegltag og tænke ovenlysvinduer med i dine planer.

Lyder ovenlysvinduer som noget for dig? Henvend dig til os, så vender vi tilbage med et specifikt tilbud til dit hus og de begrænsninger og muligheder, det byder på. Sammen med dig laver vi en god aftale.

Kontakt os på 33 22 33 33, eller henvend dig på kunde@dansktagkompagni.dk.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Hvad koster ovenlysvinduer? Kontakt os for et tilbud 

Ønsker du et tilbud på montering af Velux ovenlysvinduer? Eller har du bare brug for rådgivning om valg vinduer?

Kontakt Dansk Tagkompagni via kontaktformularen eller på kunde@dansktagkompagni.dk, og få et tilbud på en løsning.