• Betontag

  • Betontag

  • Betontag

Nyt betontag

For mange husejere er taget den femte facade for huset, da det æstetisk set, har lige så stor betydning som bygningens øvrige facader.

Skal du som boligejer have nyt tag, så er betontagsten et oplagt valg. Et betontag kan klart anbefales. Det er solidt og samtidig står det rigtig flot. Det er derfor heller ikke underligt, at betontagsten er den tagtype, som fylder mest i det danske landskab. Vil du høre mere om dine muligheder for et betontag, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 33, eller sende en mail til kunde@dansktagkompagni.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor skal jeg vælge betontagsten?

Betontagsten fås i forskellige farver og udformninger, som er inspireret af de klassiske buer fra teglsten. Udover den tydelige inspirationskilde, er prisen faktisk også lavere, da de er billigere i forhold til teglsten. 

Med et betontag får du mulighed for at vælge mellem flere forskellige udformninger. Det er både muligt at få et betontag, som ligner klassiske tegl, men også mulighed for et design, som minder om skifersten. 

Falder valget på sidstnævnte, vil taget få et moderne, afdæmpet og stramt look. De seneste 10 år har man set en markant fremgang i overgangen fra de mere traditionelle vingetagsten, til skifertagstens-looket.

Dertil skal det siges, at et betontagsten kan holde i rigtig mange år. Afhængig af hvilken type du vælger, kan holdbarheden være helt op til 50 år. Ønsker du derfor et holdbart tag, du ikke skal bekymre dig om de næste mange år, skal dit valg af tag falde på betontagsten. 

Hvad er betontagsten?

Betontagsten er fremstillet i beton. Det består af cement, sand og vand, hvilket må siges at være robuste materialer. Dette er en fordel, da det gør taget meget modstandsdygtigt overfor blæst og rusk. 

Eksempelvis vejer et kvadratmeter betontag cirka 40 kilo, hvilket stiller krav til selve tagkonstruktionen samt tagspær. 

Skal du have lagt et nyt betonteglstag, vil vi derfor inspicere din tagkonstruktion grundigt for at sikre, at den kan holde til det tunge og robuste beton.

Hvad koster betontagsten?

Kvadratmeterprisen på betontagsten er cirka 10-20 % lavere i forhold til almindelige teglsten. Dog er der rigtig mange forhold og faktorer, der skal tages højde for, når vi lægger et nyt betontag. Det kan f.eks. være opbygningen af konstruktionen under tagstenene.   

Hos Dansk Tagkompagni er du altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på et nyt betontag. Ring til os i dag på tlf. 33 22 33 33, og få en snak med os om mulighederne for at få et klassisk og flot betontag.

Kræver nyt betontag et undertag?

Den sikreste løsning for at få et solidt betontag, forudsætter at betontagsten lægges med undertag. Der er ofte også meget vedligeholdelsesarbejde med at understryge betontagsten, hvilket blot er endnu en grund til få udført en tagkonstruktion med undertag. 

Et undertag tager ikke lang tid at udføre, da det ofte er en let tagdug i plastmateriale eller faste plader – eksempelvis krydsfinérplader med tagpap.

Vil du høre mere, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 33 eller sende en mail til kunde@dansktagkompagni.dk. så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud på lægning af betontag

Husk at du altid er velkommen til at kontakte Dansk Tagkompagni via vores kontaktformular eller ved at ringe på tlf. 33 22 33 33, hvis du har spørgsmål til et kommende tagprojekt eller til et nyt betontag. 

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og derfor er der ikke ét tagprojekt som vi ikke har udført før. Vores mål er at gøre dig tilfreds som kunde, hvilket vi sætter en dyd i. Se f.eks. vores referencer fra tidligere kunder og cases. Husk også, at vi også udfører tagreparation og tagrenovering i Nordsjælland

Desuden er vi medlem af byg garanti, hvilket er din forsikring om, at vi leverer et solidt stykke arbejde. 

Hos os tager vi dine ønsker seriøst, og vi går ikke på kompromis på kvaliteten. Det er uanset om du skal have renoveret dit tag, have nyt tag på huset eller har et tagprojekt du gerne vil have gjort til virkelighed.