Har du brug for et nyt tag?

Har du overvejet at få lagt et nyt tag? Hos Dansk Tagkompagni er vi eksperter indenfor nyt tag. Vi er specialister i diverse tagprojekter – alt fra tagrenovering, reparation af tagskader til nye tagkonstruktioner – f.eks. eternittag, ståltag og tagpap.

Dansk Tagkompagni er et erfarent firma, der vægter kvalitet og detaljer utrolig højt. Vi stræber efter det perfekte resultat hver gang, og du er derfor garanteret et tag, der lever op til dine forventninger. Derfor har vi øje for detaljen gennem hele processen – lige fra det indledende tømrerarbejde til tagdækningen er færdig.

Hos os får du altså en komplet og færdig tagløsning med sans for alle detaljer – også den flotte finish, ude som inde.

Hvordan skal dit nye tag se ud?

Der findes et utal af forskellige tagbelægninger, og derfor kan det ofte være en svær beslutning, der skal træffes. Hos Dansk Tagkompagni, står kvaliteten af materialet i høj kurs, og vi laver derfor kun nyt tag i materialer, der sikrer dig et resultat, som holder i mange år frem.

Et tag bliver med tiden udsat for både blæst, regn, frost og varme. Derfor er det ikke kun tagets farve og form, der skal tages højde for, når der skal træffes en beslutning. Omend vi også har mange forskellige farver og former at vælge imellem.

Vi har samarbejde med en række leverandører, som hver især er producenter af de ultimativt bedste og mest velproducerede tagmaterialer, som kan modstå al vind og vejr. Så uanset hvilken af vores løsninger du går med, er du garanteret et solidt og holdbart tag.

Køb nyt tag fra Nordsjællands førende tageksperter

Dansk Tagkompagni er et professionelt taglæggerfirma. Vi servicerer kunder, der efterspørger et nyt tag af høj kvalitet og flot finish.

Få tryghed med en tagekspert

Vi er specialister i tag og har lagt nyt tag på mere end 300 huse i Nordsjælland løbet af de sidste 20 år.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning

Vi rådgiver dig altid ud fra den nyeste viden og hjælper dig også gerne med at få idéerne.

Glæd dig hver dag

Du får en helt færdig løsning med det perfekte tag, hvor der er kælet for detaljerne, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Brug ikke tid på håndværkere

Vi sørger for klar kommunikation og har styr på processer og koordinering.

Få den rigtige pris

Du får en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, der også holder på den lange bane.

Centralt i Nordsjælland

Vi laver bl.a. perfekte tage i Birkerød, Hillerød, Allerød, Farum, Holte, Gentofte, Hørsholm, Kokkedal, Lyngby mv.

Et nyt Decra tag

Med et Decra tag er du sikret et stilrent look grundet det meget glatte materiale. Derudover er det et stærkt materiale, som også er meget holdbart. Ønsker du derfor et nyt tag, hvor du får et flot udtryk og kvalitet, kan du kigge nærmere på vores Decra tag.

Til de der ønsker en økonomisk løsning, kan et Decra tag ligeledes være det rette valg. Det er nemlig muligt at lægge det oven på et allerede eksisterende tag såsom skifer eller eternit. Find flere informationer om Decra tag herunder.

Nyt betontag

Betontagsten kan af udseende minde en del om klassiske teglsten. De er særligt populære ved nybyggeri og renovering, og er derfor ofte det foretrukne valg, hvis du ønsker et klassisk look, når du skal have nyt tag.

Betontagsten er nemme at lægge og samtidig et naturligt stærkt materiale, som holder. De produceres i flere forskellige farver, så der er nok muligheder, hvis valget falder på denne type. Nedenfor kan du læse mere om betontag.

Keramiske- og tegltagsten

Der findes et hav af forskellige tagsten. Vi har samarbejde med en række forskellige leverandører, hvilket sikrer dig, at vi kan lægge dit nye tag i præcis den farve og det materiale, du ønsker.

Er du til keramiske tagsten eller nærmere tegltagsten? Eller måske en tredje type tagsten? Uanset hvilken type du ønsker, kan vi hjælpe dig med den eller rådgive dig om, hvilke fordele de forskellige tagtyper har.

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et tilbud.
Lige pt. arbejder vi kun på Sjælland.

Hvornår er det nødvendigt at få et nyt tag?

Et vigtigt spørgsmål at stille dig selv, inden du beslutter dig for et nyt tag, er, om det overhovedet er nødvendigt? Tage i god kvalitet kan nemlig heldigvis holde i mange år, og så længe materialerne stadig fungerer, er der ingen grund til at skifte tagbelægning.

Et sundt og ikke mindst tæt tag er essentielt for dit hus. Ikke nok med at det holder vind og vand ude, yder det nemlig også et stort bidrag til at holde på varmen i huset. Derfor kan vi også hjælpe dig med at vurdere, om du kunne nyde gavn at et nyt tag. Tegn, du kan holde øje med er:

  • Sprækker eller revner
  • Misfarvning
  • Huller
  • Mørnede tagplader
  • Løse skruer
  • Knækkede sten

De ovennævnte skader afhænger af din tagtype, men finder du nogle af dem, er det her, at vi kan træde til og vejlede dig.

Hvad er fordelene ved et nyt tag?

Der er flere forskellige fordele, hvis du vælger at investere i et nyt tag til dit hus eller bygning.

Æstetiske fordele

Skal du have lagt et nyt tag, er der flere forskellige æstetiske valg, du kan lave. Og hvordan dit tag tager sig ud, har altså en stor indflydelse på helhedsbilledet af dit hus. Med de mange forskellige muligheder for tagmaterialer, kan du vælge nøjagtig det look, du ønsker dit nye hus skal udstråle – uanset om det look skal være moderne eller klassisk.

Økonomiske fordele

Et nyt tag er for alle husejere en investering. Det er det både ift. husets/bygningens værdi, men også ift. varmeudgifter til huset. Uanset hvilket tag du vælger, vil den nye isolering med garanti stå i stor kontrast til den gamle. Og det betyder altså noget i det store billede, hvis du har planer om at bo der i mange år.

Vores samarbejdspartnere

Hos Dansk Tagkompagni er kvalitet det vigtigste element for at give dig et holdbart resultat. Derfor er vores leverandører de bedste at finde på markedet.
Vi har leverandører af alle materialer, hvilket sikrer dig, at vi har materialer, der passer til alle typer tagreparationer. Læs mere om vores leverandører her:
BMI RoofPro, Decra tag og Randers-tegl/Nibra.

Certificeret BMI Roofpro tagpartner og Decre tageksperter

Vi er certificeret BMI RoofPro-tagpartner og Decra-tagekspert. Vi arbejder kun med materialer af høj kvalitet, så vi kan stå på mål for resultatet. Det ved vi, du er bedst tjent med, for et nyt tag skal holde i mange år.

Det perfekte tag, der psaser til dig, dit hus og din økonomi

Vi har erfaring med alle slags tage fra de mest eksklusive tegltage og flotte stålpladetage til bølgeeternittage og tagpaptage.

Vi laver smukke kviste, livgivende ovenlysvinduer, spændende nye lysindfald, gennemførte inddækninger og alt det andet, der gør din bolig til det hjem, du drømmer om.

Få en pris på dit nye tag – kontakt os i dag. Vi stræber altid efter, at du bliver helt tilfreds – både med resultatet og med processen. Skriv via kontaktformularen, eller ring på 33 22 33 33, så laver vi en god aftale sammen.

Spørgsmål?

Få svaret her eller kontakt os i dag

Når du har besluttet dig for at få fornyet dit tag, er det vigtigt, at du ikke tager en forhastet beslutning om materialer. Vi anbefaler, at du overvejer alle muligheder ved hjælp af råd og guidance fra os. På den måde sikrer du at vælge et tag, du bliver glad for de næste mange år. Kontakt os derfor for at høre om dine muligheder.

Når du skal til at vælge tagtype, vil det være oplagt at overveje, om du vil beholde husets look, eller om du vil forny det. Det skal nemlig ikke undervurderes, hvad et nyt tag kan gøre ved udseendet af dit hus.

De fleste gør sig først og fremmest overvejelser angående farven og materialet af det nye tag. Derfor glemmer man tit at overveje selve formen. I samspil med valg af materiale og farve kan den nemlig have stor betydning for, hvordan et tag tager sig ud. Du kan derfor overveje, om du vil ændre eller bibeholde formen på dit tag.

Farven er sammen med formen de største beslutninger, der skal tages, når det kommer til tagets udseende. En ny farve kan ændre hele husets look og kan få et ældre hus til at synes nyt. Når farven skal vælges, er det vigtigt at tage højde for husets andre farver. Vi har rig erfaring med at guide vores kunder, når det kommet til at matche de rigtige farver.

Der er mange afgørende faktorer for, hvor lang tid et tag holder. Det er nemlig forskelligt fra tagtype til tagtype, hvad det kan klare, og hvad det har brug for.

Et stærkt og solidt undertag, kan for nogle materialer være den afgørende faktor for, at taget opnår den rette isolering og tæthed der skal til for, at regnvand holdes ude. Som udgangspunkt holder et tag mellem 30 og 50 år – det er dog ikke ualmindeligt at taget skal udskiftet flere gange i husets levetid.

Et nyt tags pris afhænger af forskellige faktorer. Størrelsen på taget, tagstenene samt tagtype er alle ting, der er relevante for prisen. Som udgangspunkt er det dog en rigtig god idé at få nyt tag, da det giver en økonomisk gevinst. F.eks. kan du typisk spare op til 3.000 kr. om året på varmeregningen.

Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på nyt tag. Vi har nemlig stor ekspertise indenfor nye tag og bruger kun materialer af høj kvalitet. Vi garanterer, at du får et godt tag til den rette pris

Du skal også tage stilling til, hvilket materiale taget skal være lavet af. Her er det særligt vores ekspertise, der kommer til at have en betydning. Vi er nemlig udmærket godt klar over, hvilken jungle det kan virke som, når man skal finde fordele og ulemper ved de forskellige materialer. Vi er dog nørder, når det kommer til at få lagt nyt tag, så du har ingen grund til bekymring.

Vi er godt anbefalet

God kontakt

Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Gode håndværkere

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet! Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.

Professionelle og troværdige

Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående.Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.

God kontakt

Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Gode håndværkere

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet! Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.

Professionelle og troværdige

Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående.Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.