• Tegltag

  • Tegltag

  • Tegltag

  • Tegltag

Hvad er et tegltag?

Et tegltag er den mest udbredte tagtype i Danmark – og med god grund. Vælger du et tegltag er du garanteret et klassisk, smukt og elegant look, der både passer til nybyggerier og renovering af ældre byggerier. Derudover er tagsten ekstremt robuste og kan modstå selv det værste regn-, sne- og blæsevejr. Et tegltag er derfor en æstetiske, økonomisk og holdbar løsning for alle husejere.  

Vil du høre mere om de mange muligheder, der er ved at vælge et tegltag, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 33 eller udfylde vores kontaktformular. Vi sender gerne en vores tagkonsulenter ud for at inspicere dit tag og give dig et uforpligtende tilbud.

Hvorfor skal du vælge et tegltag?

Fordi tagsten giver dig et utal af muligheder, når det kommer til farve, størrelse og form. Stenene bliver i dag produceret til alle stilarter og du kan derfor også få unikke overfladebehandlet sten, der fremstår enten matte eller blanke. Teglsten er kort sagt ikke kun de traditionelle røde eller sorte tegl. De fåes i dag i et utal af farver og looks, hvilket betyder, at der med garanti findes et tegltag, der matcher din stil. 

Derudover producerer vi i Danmark nogle af de bedste tagsten i verden. Hos Dansk Tagkompagni er vi certificerede partnere hos de ældste og mest kvalitetsbevidste tagsten producenter. Det mener vi, er din forsikring for et smukt og sikkert nyt tag med lang holdbarhed. 

Fordele ved et tegltag

  • Høj kvalitet og holdbarhed 
  • Lang levetid på mellem 50-70 år
  • Dansk produceret
  • Forskellige farver, former og overflader at vælge mellem
  • Naturprodukt og miljøvenligt
  • Storm og brandsikkert 
  • Beskytter mod vejr og vind

Derudover indeholder et tegltag ingen tilsætningsstoffer eller bindemidler, hvilket gør det til et miljøbevidst valg til dig som boligejer. Tegltagsten kræver ligeledes meget lidt vedligeholdelse.

Hvad koster et tegltag?

Når vi lægger et nyt tegltag på dit hus, gør vi det ud fra den bedste løsning. Huse og tagkonstruktioner er forskellige hvilket betyder, at prisen på et tegltag kan variere. Dog kan du altid være sikker på at få et kvalitetsprodukt, der bliver leveret til tiden og til den aftalte pris. 

Teglsten kan findes i forskellige farver, størrelser og former. Derfor er det bedst at du kontakter os hvis du ønsker at fået nyt tegltag.
Kontakt os i dag på tlf. 33 22 33 33 eller via vores kontaktformular, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Husk vi også udfører tagreparation og tagrenovering i Nordsjælland.

Hvorfor skal du vælge Dansk Tagkompagni?

Rådgivning og trygge hænder

Hos Dansk Tagkompagni er vi stolte af at være Nordsjællands førende tageksperter. Vi er specialister i taglægning, tagreparation og tagrenovering og anvender teknikker, der garanterer et holdbart resultat. Som kunde hos os er du altid garanteret en professionel- og ikke mindst personlig behandling. Vi gør altid en dyd ud af at være tilgængelig, ligetil og rådgivende. At få lavet nyt tag er omstændigt og omkostningsfuldt. De valg der skal træffes under forløbet, er derfor vigtige, og kan være svære at navigere rundt i. Vi garanterer, at du altid føler dig rådgivet på den bedste og mest ærlige vis. Vi ønsker kun, at du ender med et resultat, du bliver glad for de næste mange år.

Kvalitetssikret arbejde

Derudover er det ikke kun kvaliteten af tagstenene, der har en betydning for holdbarheden af et tegltag. Underlaget og det forebyggende arbejde betyder mindst lige så meget for det endelige resultat. Vælger du Dansk Tagkompagni til at lægge dit nye tegltag, kan du være sikker på, at det stykke arbejde vi udfører, er af allerhøjeste kvalitet, der giver dig et smukt og holdbart tag.

Her kan du læse mere om vores samarbejdspartnere og leverandører til tegltag: Monier tegl, Randers tegl, Nibra og V. Meyer.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Kontakt dansk tagkompagni og få et udforpligtende tilbud på et nyt tegltag

Husk at du altid er velkommen til at kontakte Dansk Tagkompagni via vores kontaktformular eller ved at ringe på tlf. 33 22 33 33

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og derfor er der ikke ét tagprojekt som vi ikke har udført før. Vores mål er at gøre dig tilfreds som kunde, hvilket vi sætter en dyd i. Se f.eks. vores referencer fra tidligere kunder og cases. 

Hos os tager vi dine ønsker seriøst, og vi går ikke på kompromis på kvaliteten. Det er uanset, om du skal have renoveret dit tag, have nyt tag på huset eller har et tagprojekt du gerne vil have gjort til virkelighed.

Desuden er vi en del af Byg garanti, hvilket er din sikkerhed for et godt samarbejde.