Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/vhosts/dansktagkompagni.dk/httpdocs/wp-content/themes/webamp/vendor/yootheme/theme-wordpress/src/MenuWalker.php on line 8
 • Tegltag

 • Tegltag

 • Tegltag

 • Tegltag

Hvad er et tegltag?

Et tegltag er lavet af tegl, som er et naturligt tagmateriale. Det har været anvendt i Danmark siden 1100-tallet, og er kendetegnet ved sit klassiske, smukke og elegante look. Det passer til både nybyggerier samt renoveringer af ældre bygninger.   

At flere og flere danskere vælger et tegltag er ikke uden grund. Det er nemlig et af de mest holdbare og robuste tagmaterialer, som modstår både regn, sne, slud og blæst. Det er derfor også et af danskernes foretrukne tagmaterialer når der skal vælges nyt tag. 

Vil du høre mere om dine muligheder for et nyt tegltag, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 33 eller skrive en besked til kunde@dansktagkompagni.dk.

Hvorfor skal jeg vælge et tegltag?

Når det gælder tegltag, er der flere forskellige muligheder at vælge imellem. Teglsten laves nemlig i forskellige farver, størrelser og former. Der er også mulighed for overfladebehandling af teglen, så stenene fremstår enten mat eller blank.

At et tegltag kan have mange forskellige udtryk betyder, at du med garanti kan finde et tegltag som passer til din bolig. Udover de forskellige farvekombinationer og robuste tagmateriale, er der også andre grunde til hvorfor du skal vælge et tegltag.

Fordele ved et tegltag

 • Høj kvalitet og holdbarhed 
 • Lang levetid på mellem 50-70 år
 • Dansk produceret
 • Forskellige farver, former og overflader at vælge mellem
 • Naturprodukt og miljøvenligt
 • Storm og brandsikkert 
 • Beskytter mod vejr og vind

Derudover indeholder et tegltag ingen tilsætningsstoffer eller bindemidler, hvilket gør det til et miljøbevidst valg til dig som boligejer. Tegltagsten kræver ligeledes meget lidt vedligeholdelse.

Hvad koster et tegltag?

Når vi lægger et nyt tegltag på dit hus, gør vi det ud fra den bedste løsning. Huse og tagkonstruktioner er forskellige hvilket betyder, at prisen på et tegltag kan variere. Dog kan du altid være sikker på at få et kvalitetsprodukt, der bliver leveret til tiden og til den aftalte pris. 

Teglsten kan findes i forskellige farver, størrelser og former. Derfor er det bedst at du kontakter os hvis du ønsker at fået nyt tegltag.
Kontakt os i dag på tlf. 33 22 33 33 eller via vores kontaktformular, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

Husk vi også udfører tagreparation og tagrenovering i Nordsjælland.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Kontakt dansk tagkompagni og få et udforpligtende tilbud på et nyt tegltag

Husk at du altid er velkommen til at kontakte Dansk Tagkompagni via vores kontaktformular eller ved at ringe på tlf. 33 22 33 33

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og derfor er der ikke ét tagprojekt som vi ikke har udført før. Vores mål er at gøre dig tilfreds som kunde, hvilket vi sætter en dyd i. Se f.eks. vores referencer fra tidligere kunder og cases. 

Hos os tager vi dine ønsker seriøst, og vi går ikke på kompromis på kvaliteten. Det er uanset, om du skal have renoveret dit tag, have nyt tag på huset eller har et tagprojekt du gerne vil have gjort til virkelighed.

Desuden er vi en del af Byg garanti, hvilket er din sikkerhed for et godt samarbejde.