• Tagrenovering

  • Tagrenovering

  • Tagrenovering

  • Tagrenovering

Få repareret skader og utætheder

Hos Dansk Tagkompagni er vi specialister i alle former for tagarbejde.
Vi hjælper dig med at forbedre sundhedstilstanden på dit eksisterende tag og giver dig et gratis tilbud på at udbedre skader og utætheder.

Forlæng holdbarheden med en tagrenovering

Hos Dansk Tagkompagni sætter vi pris på vores arbejde – om det så gælder tagrenovering, reparation af utætheder eller udskiftning til et nyt tag.  

Det er i mange situationer praktisk og fordelagtigt at få lavet en tagrenovering på taget. Et nyt tag er f.eks. dyrere, men du kan i visse tilfælde udskyde investeringen ved at få foretaget en tagrenovering – det afhænger dog af tagets stand. 

Hos os får du en tagrenovering du kan se. Vi gennemgår taget ned til mindste detalje samtidig med at vi udfører de nødvendige reparationer og sørger for at taget bliver renset og malet. 

Hvad består en tagrenovering af?

Vi vurderer først dit tag og rådgiver dig i forhold til renoveringsbehovet dit tag skal have. Synlige skader bliver herefter udbedret og vi renser og forstærker ligeledes taget, så det fremstår som nyt. 

Efter en tagrenovering vil du stå med et tag, hvor levetiden og holdbarheden er blevet forlænget markant – helt op til 15 år.

Reparation eller andre muligheder?

Vi rådgiver dig om de bedste løsninger med udgangspunkt i dit behov. Vi kender alle mulighederne inden for tagløsninger og kan hjælpe med svar og forslag til løsninger på både den korte og den lange bane.

Vi sørger for effektiv reparation af tagskader

Små problemer kan blive til store skader, hvis de ikke bliver opdaget og udbedret i tid. Vores håndværkere er vant til opgaven og kan både sørge for at gennemgå taget for at få overblik over behovet og sikre en hurtig og effektiv reparation af skaderne. Læs mere om tagreparation her.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Få et tilbud på tagrenovering

Kontakt os hurtigst muligt, så giver vi dig et tilbud på renovering af dit tag og udbedring af skader. Ring på tlf. 33 22 33 33, eller send en mail til kunde@dansktagkompagni.dk