• Referencer

Referencer og anbefalinger fra kunder

Vi samler på tilfredse kunder! Derfor er vi både stolte over og glade for de mange gode referencer og anbefalinger, vi får fra vores kunder. Faktisk hænger vi dem op i frokoststuen, så alle i firmaet kan glæde sig over dem.
Her kan du læse med i nogle af de ”anmeldelser”, vi har modtaget på skrift i løbet af de sidste år.

Andreas Jørgensen, Søren og Jesper Hvitved
Direktør, og indehavere - Dansk Tagkompagni

Anmeld os gerne, når vi har løst en opgave

Har vi løst en opgave for dig? Anmeld os meget gerne på vores Facebook-side eller på Trustpilot. Vi bliver også rigtig glade for en mail eller en personlig tilbagemelding.

Du er også velkommen til at følge os på Instagram, hvor vi løbende poster de flotte resultater, vi leverer til vores kunder. 

Tagprojekter

Se resultaterne af vores tidligere tagprojekter

Nyt Decratag

I Birkerød lagde vi et nyt Decratag direkte ovenpå et eksisterende eternittag.

Nyt Monier / BMI RoofPro-tag

Tagrenovering af denne ejendom i Birkerød. De fik lagt en lertegltype der hedder “Rød Hollander” fra Monier / BMI RoofPro. 

Nyt Qaudro-tag

Denne ejendom fik udskiftet de gamle eternit-plader med et Quadro ståltag, som gav huset en nyt og moderne look. 

Nyt eternittag

Tagrenovering i Kirsebærvangen i Smørum hvor det gamle bølge-eternit blev udskiftet med et tilsvarende nyt fra Cembrit.

Følg vores tagprojekter på Facebook

Vi udfører hele tiden nye tagprojekter til glæde for vores kunder. Billederne lægger vi løbende op på vores Facebook-side, så du kan følge med i alle vores spændende projekter.

På Facebook finder du mange af vores tagprojekter og en del af de mange andre opgaver, vi løser for vores kunder i Birkerød, Holte, Allerød, Farum og andre dele af Nordsjælland.

Tagrenoveringsprojekt

Renoveret med Tegltypen “Rød Hollander” fra Monier. Ydermere fik bygherren monteret ny dampspærre og fik efterisoleret hele huset. Resultatet blev uden at underdrive et arbejde i særklasse, og bygherren var vigtigst af alt ovenud tilfreds.

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Referencer

Referencer og anbefalinger fra kunder.

De mest professionelle vi har oplevet

"Lige fra start var der god dialog med Dansk Tagkompagni (DT), hvilket var helt essentielt for os, da vi faktisk havde en anden entreprenør på opgaven til at starte med. Men da det gik i vasken kontaktede vi DT og vi blev enige om projektet. Ud af en håndfuld forskellige entreprenører, så var det kun DT som lagde meget vægt på ventilation på vores gamle sommerhustag, og det er vi virkelig glade for. De er meget professionelle, ekstremt servicemindede og kan klare både uforudsete overraskelser og forsikringssager i et snuptag. Vi er meget tilfredse! :) "

Thor

Effektivt arbejde, super tømrer og flot finish

”Det er jo fint at forlade huset til morgen og så komme hjem til dette resultat! Jeg synes, det er virkelig fint, at I kunne arbejde så effektivt i sidste uge og denne, så vi fik så lidt gene som muligt. Tak for det. Og hvor er Allan bare en super mand at have gående. Både i fornemmelsen for at færdes i andres hjem og hans entusiasme for at levere en flot finish og en god stemning.”

Carsten

Vi glæder os hver dag over jeres ”fingeraftryk"

”Vi kan ikke lade være med at skrive til jer, fordi det ”fingeraftryk” jeres virksomhed har efterladt på vor adresse i form af ny tagbelægning og etablering af nye tagrender glæder os meget hver dag.​Samtidig ved vi, at det ikke kommer af sig selv. Det har noget at gøre med holdninger og medarbejderes holdninger til det, de arbejder med.Vi beder jer overbringe vor tak sammen med en nytårshilsen til det team, som stod for og udførte opgaven.​Vi stiller os gerne til disposition som reference, såfremt der måtte vise sig et behov herfor."

Lisbet & Bent

Meget tilfreds med resultatet og stor ros til tømrerne

”Arbejdet er nu færdigt, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Du må gerne viderebringe en stor ros til dine tømrere.”
Kjeld

Tilfredse kunder

”Dit mål om at sørge for, at kunder er meget tilfredse med arbejdet skal nok lade din biks leve i mange år.”

Eric

Vi anbefaler jer til alle, vi kender

”Tak for godt arbejde, vi anbefaler jer varmt til alle, vi kender.”

Marianne

Flinke og rare tømrere, flotte løsninger og flot oprydning

”Med hensyn til det udførte arbejde vil jeg gerne sige mange tak. Det er udført til vores fulde tilfredshed med flinke og rare tømrere, flotte løsninger ved døre og vinduer og flot oprydning bagefter. Det har også være rart, at aftaler med starttidspunkt er blevet overholdt. Tak for denne gang.”

Jesper

Smukt og professionelt arbejde!

"Vi har været igennem et større tagprojekt med nedtagning af gammelt eternittag, nyt undertag samt nyt Decra Elegance ståltag samt nye gavle og tagrender.
ALT er forløbet jf. aftalen og efter planen!
Vi er yderst tilfredse med resultatet og samarbejdet med håndværkerne.
Dansk Tagkompagni får de bedste anbefalinger herfra."

Michael

Professionel, Seriøs og kvalitetsbevidst

"I virkeligheden siger overskriften det hele. Her er tale om et kvalitetsbevidst, seriøst og dygtigt tømrer- og snedkerfirma.​Der blev udvist en professionel kritisk og positiv interesse i, hvordan slutresultatet skulle være. God dyb og indsigtsfuld rådgivning. ​Jeg er sikker på, at man kan finde nogle billigere, men med et slutresultat af tilsvarende kvalitet kunne jeg godt tvivle på.”
Søren Christian Harvig

Fuld transparens og stor troværdighed

"Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående, har været søde og høflige og smilende. Tilbudet var lavet til os, ikke bare et generisk excelarks-udtræk hvor omkostningerne er skjult. Der har været fuld transparens og stor troværdighed hele vejen igennem. Håndværket er i top. De er grundige og effektive og knokler igennem for at nå deadlines. Fik nyt tag på, og dermed også vindskederne, som er blevet vedligeholdelsesfrie og fuldt inddækkede og de står bare så knivskarpt. Jeg er vildt tilfreds og jeg elsker at se på taget nu. Det er bare blevet flot. Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.😃"

Louise

Super god dialog

"Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. God og fair pris med stor fleksibilitet. Vi er super glade for vores nye tag med nyt udhæng og tagrender.
Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet!
Gode håndværkere der trodsede regn og sne for at give os tag over hoved. Altid godt humør og gode til at give besked om hvad der blev lavet idag og hvordan det stod til med bygningen. De to håndværkere booker jeg helt sikkert til næste projekt! Selv med en lille forsinkelse var der god dialog hele vejen igennem, håndværkerne var meget realistiske i deres tidshorisonter. Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger."

Torben

God kontakt hele vejen

"Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Det var en god tilbudproces, og pris og tid blev overholdt som aftalt, hvilket jo ikke altid er tilfældet, men det var det her, så det var rigtig rart. Det var ikke en nem opgave, bl.a. fordi det gamle tag skulle fjernes først, hvilket var et sammenklæbet asbestholdigt skifereternittag, som skulle fjernes på den rigtige måde. Dansk Tagkompagni tog opgaven på sig via en underentreprenør, som de styrede igennem opgaven og den midlertidige afdækning af taget indtil det nye tag kom på, stod de også for. Det var som sagt ikke en nem opgave, men den blev løst bedst muligt, og hvis der var udfordringer, blev der reageret meget hurtigt og tingene blev bragt i orden uden slinger i valsen. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse 😊 "

Stig

Meget tilfredse med det nye tag og med de unge mennesker

”Vi er meget tilfredse med, hvordan det nye tag er kommet til at se ud og med de unge menneskers arbejde. Du kan roligt henvise eventuelle nye kunder til at komme og se på vores tag og til at høre, hvor tilfredse vi er med arbejdet.”
Severin

Varm anbefaling

”Vi har ikke fortrudt, at det blev Dansk Tagkompagni, der løste opgaven. Firmaets ekspertise på området følte vi skinnede klart igennem på rådgivningen, vi fik i forbindelse med vores overvejelser, og de valg, vi skulle træffe inden den endelige tilbudsgivning. Det er aldrig sjovt at skulle have håndværkere gående i flere uger, men håndværkerne der løste vores tag-opgave var omhyggelige, meget venlige og svarede beredvilligt på de mange spørgsmål, vi løbende havde. Det var en medvirkende årsag til, at vi føler, vi kom så godt igennem forløbet. På ovennævnte baggrund kan vi varmt anbefale Dansk Tagkompagni.”

Jørn

Super dygtige

Har fået lagt nyt tag (165 m²) kvaliteten helt i top. Fin koordination på projektet. Alle aftaler overholdt. Håndværkerne superdygtige, venlige og meget imødekommende.
Kan varmt anbefale firmaet, hvis du skal have nyt tag.

Jørgen

Meget stor tilfredshed med forløbet og resultatet

”Vi har været meget tilfredse med forløbet og synes, at resultatet er meget flot. Et stort tak til dig og dine medarbejdere.”

Camilla

Rigtig godt udført arbejde

”Tak for rigtig godt udført arbejde. Vi er meget tilfredse.”

Henrik

Dygtige håndværkere

"Dygtige håndværkere som i hele processen har spurgt til vores krav og ønsker. Taget er blevet meget flot, og er udført til lovede pris, kvalitet og tid.
Kan anbefale denne virksomhed."

Christina

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. God og fair pris med stor flexibilitet. Vi er super glade for vores nye tag med nyt udhæng og tagrender.Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet!Gode håndværkere der trodsede regn og sne for at give os tag over hoved. Altid godt humør og gode til at give besked om hvad der blev lavet idag og hvordan det stod til med bygningen. De to håndværkere booker jeg helt sikkert til næste projekt!Selv med en lille forsinkelse var der god dialog hele vejen igennem, håndværkerne var meget realistiske i deres tidshorisonter.Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.
Torben & Naja Kold S.
Lige fra start var der god dialog med Dansk Tagkompagni (DT), hvilket var helt essentielt for os, da vi faktisk havde en anden entreprenør på opgaven til at starte med. Men da det gik i vasken kontaktede vi DT og vi blev enige om projektet. Ud af en håndfuld forskellige entreprenører, så var det kun DT som lagde meget vægt på ventilation på vores gamle sommerhustag, og det er vi virkelig glade for. De er meget professionelle, ekstremt servicemindede og kan klare både uforudsete overraskelser og forsikringssager i et snuptag. Vi er meget tilfredse! :)
Decision D.
Nyt tag til aftalt pris og tid - og med god kontakt hele vejen igennemVi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni.Det var en god tilbudproces, og pris og tid blev overholdt som aftalt, hvilket jo ikke altid er tilfældet, men det var det her, så det var rigtig rart.Det var ikke en nem opgave, bl.a. fordi det gamle tag skulle fjernes først, hvilket var et sammenklæbet asbestholdigt skifereternittag, som skulle fjernes på den rigtige måde. Dansk Tagkompagni tog opgaven på sig via en underentreprenør, som de styrede igennem opgaven og den midlertidige afdækning af taget indtil det nye tag kom på, stod de også for.Det var som sagt ikke en nem opgave, men den blev løst bedst muligt, og hvis der var udfordringer, blev der reageret meget hurtigt og tingene blev bragt i orden uden slinger i valsen.Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse 😊
Stig Moes K.
Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående, har været søde og høflige og smilende. Tilbuddet var lavet til os, ikke bare et generisk excelarksudtræk hvor omkostningnerne er skjult. Der har været fuld transparens og stor troværdighed hele vejen igennem. Håndværket er i top. De er grundige og effektive og knokler igennem for at nå deadlines. Fik nyt tag på, og dermed også vindskederne, som er blevet vedligholdelsesfrie og fuldt inddækkede og de står bare så knivskarpt. Jeg er vildt tilfreds og jeg elsker at se på taget nu. Det er bare blevet flot. Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.😃
Louise L.
js_loader

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

HAR DU OGSÅ ET TAGPROJEKT?

Kontakt os hurtigst muligt, så giver vi dig et tilbud på dit nye tag, der gør din bolig til det hjem, du drømmer om. Vi har mange års erfaring med tagprojekter og tømrerarbejde. Dermed er du sikret en høj kvalitet. Vi udfører mange opgaver for kunder i Birkerød, Allerød, Farum, Holte mv., og vi kommer også gerne til det øvrige Nordsjælland.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, uanset om den er stor eller lille. Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 33 22 33 33. Vi bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage.