• Referencer

Referencer og anbefalinger fra kunder

Vi samler på tilfredse kunder! Derfor er vi både stolte over og glade for de mange gode referencer og anbefalinger, vi får fra vores kunder. Faktisk hænger vi dem op i frokoststuen, så alle i firmaet kan glæde sig over dem.
Her kan du læse med i nogle af de ”anmeldelser”, vi har modtaget på skrift i løbet af de sidste år.

Andreas Jørgensen, Søren og Jesper Hvitved
Direktør, og indehavere - Dansk Tagkompagni

Anmeld os gerne, når vi har løst en opgave

Har vi løst en opgave for dig? Anmeld os meget gerne på vores Facebook-side eller på Trustpilot. Vi bliver også rigtig glade for en mail eller en personlig tilbagemelding.

Tagprojekter

Se resultaterne af vores tidligere tagprojekter

Nyt Decratag

I Birkerød lagde vi et nyt Decratag direkte ovenpå et eksisterende eternittag.

Nyt Moniertag

Tagrenovering af denne ejendom i Birkerød. De fik lagt en lertegltype der hedder “Rød Hollander” fra MONIER. 

Følg vores tagprojekter på Facebook

Vi udfører hele tiden nye tagprojekter til glæde for vores kunder. Billederne lægger vi løbende op på vores Facebook-side, så du kan følge med i alle vores spændende projekter.

På Facebook finder du mange af vores tagprojekter og en del af de mange andre opgaver, vi løser for vores kunder i Birkerød, Holte, Allerød, Farum og andre dele af Nordsjælland.

Tagrenoveringsprojekt

Renoveret med Tegltypen “Rød Hollander” fra Monier. Ydermere fik bygherren monteret ny dampspærre og fik efterisoleret hele huset. Resultatet blev uden at underdrive et arbejde i særklasse, og bygherren var vigtigst af alt ovenud tilfreds.

Step 1

Step 2

Step 3

Step 4

Referencer

Referencer og anbefalinger fra kunder.

Effektivt arbejde, super tømrer og flot finish

”Det er jo fint at forlade huset til morgen og så komme hjem til dette resultat! Jeg synes, det er virkelig fint, at I kunne arbejde så effektivt i sidste uge og denne, så vi fik så lidt gene som muligt. Tak for det. Og hvor er Allan bare en super mand at have gående. Både i fornemmelsen for at færdes i andres hjem og hans entusiasme for at levere en flot finish og en god stemning.”

Carsten

Vi glæder os hver dag over jeres ”fingeraftryk"

”Vi kan ikke lade være med at skrive til jer, fordi det ”fingeraftryk” jeres virksomhed har efterladt på vor adresse i form af ny tagbelægning og etablering af nye tagrender glæder os meget hver dag.​Samtidig ved vi, at det ikke kommer af sig selv. Det har noget at gøre med holdninger og medarbejderes holdninger til det, de arbejder med.Vi beder jer overbringe vor tak sammen med en nytårshilsen til det team, som stod for og udførte opgaven.​Vi stiller os gerne til disposition som reference, såfremt der måtte vise sig et behov herfor."

Lisbet & Bent

Flinke og rare tømrere, flotte løsninger og flot oprydning

”Med hensyn til det udførte arbejde vil jeg gerne sige mange tak. Det er udført til vores fulde tilfredshed med flinke og rare tømrere, flotte løsninger ved døre og vinduer og flot oprydning bagefter. Det har også være rart, at aftaler med starttidspunkt er blevet overholdt. Tak for denne gang.”

Jesper

Tilfredse kunder

”Dit mål om at sørge for, at kunder er meget tilfredse med arbejdet skal nok lade din biks leve i mange år.”

Eric

Rigtig godt udført arbejde

”Tak for rigtig godt udført arbejde. Vi er meget tilfredse.”

Henrik

Varm anbefaling

”Tak for godt arbejde, vi anbefaler jer varmt til alle, vi kender.”

Marianne

Vi anbefaler jer til venner og bekendte

”Vi er MEGET glade for arbejdet og kan kun gratulere jeres firma fr de gode / rare / dygtige medarbejdere, som vi har mødt. Vi vil bestemt anbefale jeres firma til alle venner og bekendte."

Kirsten & Torben

Meget stor tilfredshed med forløbet og resultatet

”Vi har været meget tilfredse med forløbet og synes, at resultatet er meget flot. Et stort tak til dig og dine medarbejdere.”

Camilla

Meget tilfreds med resultatet og stor ros til tømrerne

”Arbejdet er nu færdigt, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Du må gerne viderebringe en stor ros til dine tømrere.”
Kjeld

Professionel, Seriøs og kvalitetsbevidst

"I virkeligheden siger overskriften det hele. Her er tale om et kvalitetsbevidst, seriøst og dygtigt tømrer- og snedkerfirma.​Der blev udvist en professionel kritisk og positiv interesse i, hvordan slutresultatet skulle være. God dyb og indsigtsfuld rådgivning.​Jeg er sikker på, at man kan finde nogle billigere, men med et slutresultat af tilsvarende kvalitet kunne jeg godt tvivle på.”
Søren Christian Harvig

Behagelige medarbejdere, flot og veludført

”Tak for at du sendte nogle meget behagelige medarbejdere ud til os. Da jeg ikke er tømrer/snedker vil det selvfølgelig være en lægmandsvurdering, men det ser flot og veludført ud.”
Claus

Meget tilfredse med det nye tag og med de unge mennesker

”Vi er meget tilfredse med, hvordan det nye tag er kommet til at se ud og med de unge menneskers arbejde. Du kan roligt henvise eventuelle nye kunder til at komme og se på vores tag og til at høre, hvor tilfredse vi er med arbejdet.”
Severin

Varm anbefaling

”Vi har ikke fortrudt, at det blev Dansk Tagkompagni, der løste opgaven. Firmaets ekspertise på området følte vi skinnede klart igennem på rådgivningen, vi fik i forbindelse med vores overvejelser, og de valg, vi skulle træffe inden den endelige tilbudsgivning. Det er aldrig sjovt at skulle have håndværkere gående i flere uger, men håndværkerne der løste vores tag-opgave var omhyggelige, meget venlige og svarede beredvilligt på de mange spørgsmål, vi løbende havde. Det var en medvirkende årsag til, at vi føler, vi kom så godt igennem forløbet. På ovennævnte baggrund kan vi varmt anbefale Dansk Tagkompagni.”
Jørn

Overordentligt tilfredse

”Til slut skal jeg endnu engang nævnte for dig, at vi er overordentlig tilfredse med samarbejdet med dig personligt, lige fra første gang vi mødtes, med det udførte arbejde samt de usædvanligt sympatiske medarbejdere, du har haft på opgaven. De var virkelig søde, meget høflige og hjælpsomme. En stor ros til både dig og dine medarbejdere.”
Peter
Dansk Tagkompagni
5.0
Baseret på 1 anmeldelser
Dansk Tagkompagni
5.0
Baseret på 1 anmeldelser
Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående, har været søde og høflige og smilende. Tilbuddet var lavet til os, ikke bare et generisk excelarksudtræk hvor omkostningnerne er skjult. Der har været fuld transparens og stor troværdighed hele vejen igennem. Håndværket er i top. De er grundige og effektive og knokler igennem for at nå deadlines. Fik nyt tag på, og dermed også vindskederne, som er blevet vedligholdelsesfrie og fuldt inddækkede og de står bare så knivskarpt. Jeg er vildt tilfreds og jeg elsker at se på taget nu. Det er bare blevet flot. Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.😃
Louise L.
Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående, har været søde og høflige og smilende. Tilbudet var lavet til os, ikke bare et generisk excelarksudtræk hvor omkostningnerne er skjult. Der har været fuld transperens og stor troværdighed hele vejen igennem. Håndværket er i top. De er grundige og effektive og knokler igennem for at nå deadlines. Fik nyt tag på, og dermed også vindskederne, som er blevet vedligholdelsesfrie og fuldt inddækkede og de står bare så knivskarpt. Jeg er vildt tilfreds og jeg elsker at se på taget nu. Det er bare blevet flot. Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.😃
Louise Thorn L.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Har du også et tagprojekt?

Kontakt os hurtigst muligt, så giver vi dig et tilbud på dit nye tag, der gør din bolig til det hjem, du drømmer om. Vi har mange års erfaring med tagprojekter og tømrerarbejde. Dermed er du sikret en høj kvalitet. Vi udfører mange opgaver for kunder i Birkerød, Allerød, Farum, Holte mv., og vi kommer også gerne til det øvrige Nordsjælland.

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, uanset om den er stor eller lille. Udfyld formularen til højre eller ring til os på tlf. 33 22 33 33. Vi bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage.