• Kontakt Dansk Tagkompagni

Kontakt os

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, uanset om den er stor eller lille. Udfyld formularen eller ring til os på tlf. 33 22 33 33.

Vi bestræber os altid på at vende hurtigt tilbage.

Andreas Jørgensen

Direktør
aj@dansktagkompagni.dk

Søren Hvitved

Indehaver
sh@dansktagkompagni.dk

Jesper Hvitved

Indehaver
jh@dansktagkompagni.dk

Garanti for kvalitet

Hos Dansk Tagkompagni lægger vi stor vægt på, at du som kunde er tryg ved at lade os løse din opgave. Det er en selvfølge for os at give dig garanti for den kvalitet, du forventer at få.

Decra Tagekspert

Som Decra Tagekspert har vores håndværkere gennemgået en speciel uddannelse hos Icopal i montering af Decra-tage. Vi har derfor en unik viden om og erfaring med Decra, der sikrer dig den bedste rådgivning, korrekt montering og sikkerhed for et godt resultat hver gang. Med Decra-tage får du 30 års garanti på tagpladerne og 15 års garanti på selve arbejdet.

Monier Tagekspert

Monier er verdens største producent af tegltage. Som certificeret Monier Tagpartner er vi specialuddannede til at oplægge tag fra Monier. Vi overholder de strenge kvalitetskrav, og en del af de færdige opgaver bliver udtrukket til en stikprøvekontrol udført af tagspecialister fra Teknologisk Institut.

En del af Byg Garanti

Dansk Tagkompagni er en godkendt af Byg Garanti, der er din garanti for et godt håndværk og tilfredsstillende resultat. Der er dækning af sjusk, udførselsesfejl og mangler op til 150.000 kr. gælden pr. den 1. juli 2017. Når vores arbejde er udført, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Find os inde på byggaranti.dk.

Håndværksorgansiationer

Vi er medlem af Hørsholm Tømrermesterforening og Københavns Tømrerlaug, hvor respekt for både kunder og håndværk er en forudsætning for medlemskabet.

Mød mester og mester
- Søren og Jesper Hvitved

Dansk Tagkompagni drives af Søren og Jesper Hvitved. I 2001 overtog vi firmaet efter vores far, Poul Hvitved, der startede firmaet i 1979 i Blovstrød.

Siden 1993 har virksomheden haft til huse på Tornevangsvej 90 i Birkerød, og nu også på Hammersholt Byvej 40 i Hillerød, hvor vi har vores tagafdeling. I dag har vi omkring 20 dygtige medarbejdere.

Tradition og fornyelse

I dag kombinerer vi firmaets stolte håndværkstraditioner og stærke faglighed med den nyeste viden om materialer og metoder. Sammen har vi skabt en moderne og nytænkende organisation. Vi lægger vægt på at levere høj håndværksmæssig kvalitet og god service gennem effektive løsninger til konkurrencedygtige priser. Som kunde skal du kunne regne med, at vi holder, hvad vi lover, og kommer som vi har aftalt. Vi har styr på processerne og prioriterer kommunikationen med vores kunder højt.

Indhent et uforpligtende tilbud