Har du brug for et nyt tag i Holte?

Mangler din bolig nyt tag i Holte? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Dansk Tagkompagni er vi specialister i diverse tagprojekter, og vi tager os også gerne af din tagrenovering. Vi stræber altid efter det perfekte resultat, så du får det tag i Holte, du drømmer om. Vi står klar til at virkeliggøre dine ønsker og krav, når du har brug for tagrenovering i Nordsjælland.

Overvejelserne om et nyt tag kan være mange. Taget kan være gammelt, ødelagt eller ikke have det udseende, du ønsker. Et sundt tag skal beskytte mod vind og vand samt kunne holde på varmen. Hvis dit tag ikke er i stand til dette, kan det få konsekvenser som råd og svamp, hvilket kan påvirke din økonomi og dit helbred. Hvis du er utilfreds med tagets udseende, kan du selvfølgelig også få foretaget en tagrenovering, der passer til din stil.

Dansk Tagkompagni tilbyder en komplet og færdig tagløsning med sans for alle detaljer og godt håndværk. Vi hjælper gerne med at gøre dine drømme til virkelighed, hvad end grunden til ønsket om en tagrenovering i Holte måtte være.

Fordele ved tagrenovering i Holte

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at få et nyt tag på din bolig i Holte, og der er klare fordele ved at få foretaget renoveringen.

For det første vil æstetiske valg forbedre helhedsindtrykket af dit hjem og give udseendet et løft. Med en tagrenovering af dit hus i Holte vil din bolig hurtigt blive et af de flotteste huse i boligkvarteret.

Økonomisk er et nyt tag også en fordel for dig på den lange bane. For det første kan et nyt tag få husets værdi til at stige. Derudover vil et nyt tag minimere varmeudgifterne grundet en forbedret isoleringsevne. Har du planer om at bo i din bolig i Holte mange år fremadrettet, kan det derfor betale sig at investere i et nyt tag.

Køb nyt tag fra Nordsjællands førende tageksperter

Dansk Tagkompagni er et professionelt taglæggerfirma. Vi servicerer kunder, der efterspørger et nyt tag af høj kvalitet og flot finish.

Få tryghed med en tagekspert

Vi er specialister i tag og har lagt nyt tag på mere end 300 huse i Nordsjælland løbet af de sidste 20 år.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning

Vi rådgiver dig altid ud fra den nyeste viden og hjælper dig også gerne med at få idéerne.

Glæd dig hver dag

Du får en helt færdig løsning med det perfekte tag, hvor der er kælet for detaljerne, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Brug ikke tid på håndværkere

Vi sørger for klar kommunikation og har styr på processer og koordinering.

Få den rigtige pris

Du får en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, der også holder på den lange bane.

Centralt i Nordsjælland

Vi laver bl.a. perfekte tage i Birkerød, Hillerød, Allerød, Farum, Holte, Gentofte, Hørsholm, Kokkedal, Lyngby mv.

Et nyt Decra tag

Med et Decra-tag opnår du et stilrent look fra det glatte materiale, tagstenene er lavet af. Du får desuden et særligt slidstærkt tag, som holder i mange år tag og beskytter dig og din bolig mod hårdt vejr. Økonomisk er et Decra-tag også en god investering, da det kan lægges oven på et eksisterende tag som skifer eller eternit og dermed spare dig for nogle penge.

Nyt betontag

Betontag minder en del om klassiske teglsten. Taget kommer i flere forskellige farver, og du kan derfor præge tagets udseende efter dine ønsker. Skal du have nyt tag i forbindelse med nybyggeri i Holte? Mange vælger denne tagtype, når der skal bygges nyt eller foretages en tagrenovering, da taget er nemt at lægge og giver et klassisk udseende med høj slidstyrke.

Keramiske- og tegltagsten

Der findes mange muligheder inden for tagrenovering. Vi samarbejder med flere forskellige leverandører, og derfor kan du med os som samarbejdspartner vælge mellem et stort udvalg af farver og materialer til din tagrenovering i Holte. Er du til keramiske tagsten eller nærmere tegltagsten? Måske er det en helt tredje type tagsten, du ønsker? Uanset tagtype hjælper vi gerne med at virkeliggøre dit ønske og rådgive dig gennem hele processen, når du skal have nyt tag i Holte.

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et tilbud.
Lige pt. arbejder vi kun på Sjælland.

Efterisolering

Det er vigtigt, at du får efterisoleret dit tag, så det beskytter bedre mod vind og vejr. Med en efterisolering af dit tag, vil du mærke forbedringer med det samme, og rum der førhen har været svære at varme op, vil nu lettere kunne holde en konstant og behagelig temperatur. Din huskomfort vil blive øget, og boligens indeklima væsentligt forbedret. Desuden vil en veludført efterisolering mindske din varmeregning, da du vil minimere dit varmeforbrug.

Dansk Tagkompagni kan hjælpe med at efterisolere dit tag, så du opnår et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Vores samarbejdspartnere

Hos Dansk Tagkompagni er kvalitet det vigtigste element for at give dig et holdbart resultat. Derfor er vores leverandører de bedste at finde på markedet.
Vi har leverandører af alle materialer, hvilket sikrer dig, at vi har materialer, der passer til alle typer tagreparationer. Læs mere om vores leverandører her:
BMI RoofPro, Decra tag og Randers-tegl/Nibra.

Certificeret BMI Roofpro tagpartner og Decre tageksperter

Vi er certificeret BMI RoofPro-tagpartner og Decra-tagekspert. Vi arbejder kun med materialer af høj kvalitet, så vi kan stå på mål for resultatet. Det ved vi, du er bedst tjent med, for et nyt tag skal holde i mange år.

Kontakt os for rådgivning

Ønsker du et nyt tag, der passer til dig, din bolig og din økonomi? Vi tilbyder både eternittag, tegltag, betontag, og meget mere. Du er kun få klik fra at gøre din drøm til virkelighed.

Dansk Tagkompagni er et professionelt taglæggerfirma, og vi prioriterer den gode kvalitet og flotte finish. Skal du have tagrenovering i Holte, står vi klar til at lægge lige det tag, du ønsker og rådgiver dig gennem hele processen.

Kontakt Dansk Tagkompagni i dag for tagrenovering i Nordsjælland og gør din bolig til dit drømmehjem.

Spørgsmål?

Få svaret her eller kontakt os i dag

Når du har besluttet dig for at få fornyet dit tag, er det vigtigt, at du ikke tager en forhastet beslutning om materialer. Vi anbefaler, at du overvejer alle muligheder ved hjælp af råd og guidance fra os. På den måde sikrer du at vælge et tag, du bliver glad for de næste mange år. Kontakt os derfor for at høre om dine muligheder.

Når du skal til at vælge tagtype, vil det være oplagt at overveje, om du vil beholde husets look, eller om du vil forny det. Det skal nemlig ikke undervurderes, hvad et nyt tag kan gøre ved udseendet af dit hus.

De fleste gør sig først og fremmest overvejelser angående farven og materialet af det nye tag. Derfor glemmer man tit at overveje selve formen. I samspil med valg af materiale og farve kan den nemlig have stor betydning for, hvordan et tag tager sig ud. Du kan derfor overveje, om du vil ændre eller bibeholde formen på dit tag.

Farven er sammen med formen de største beslutninger, der skal tages, når det kommer til tagets udseende. En ny farve kan ændre hele husets look og kan få et ældre hus til at synes nyt. Når farven skal vælges, er det vigtigt at tage højde for husets andre farver. Vi har rig erfaring med at guide vores kunder, når det kommet til at matche de rigtige farver.

Som det femte skal du tage stilling til, hvilket materiale taget skal være lavet af. Her er det særligt vores ekspertise, der kommer til at have en betydning. Vi er nemlig udmærket godt klar over, hvilken jungle det kan virke som, når man skal finde fordele og ulemper ved de forskellige materialer. Vi er dog nørder, når det kommer til at få lagt nyt tag, så du har ingen grund til bekymring.

Der er mange afgørende faktorer for, hvor lang tid et tag holder. Det er nemlig forskelligt fra tagtype til tagtype, hvad det kan klare, og hvad det har brug for. Et stærkt og solidt undertag, kan for nogle materialer være den afgørende faktor for, at taget opnår den rette isolering og tæthed der skal til for, at regnvand holdes ude.

Som udgangspunkt holder et tag mellem 30 og 50 år – det er dog ikke ualmindeligt at taget skal udskiftet flere gange i husets levetid.

Et nyt tags pris afhænger af forskellige faktorer. Størrelsen på taget, tagstenene samt tagtype er alle ting, der er relevante for prisen. Som udgangspunkt er det dog en rigtig god idé at få nyt tag, da det giver en økonomisk gevinst. F.eks. kan du typisk spare op til 3.000 kr. om året på varmeregningen.

Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på nyt tag. Vi har nemlig stor ekspertise indenfor nye tag og bruger kun materialer af høj kvalitet. Vi garanterer, at du får et godt tag til den rette pris.

Vi er godt anbefalet

God kontakt

Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Gode håndværkere

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet! Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.

Professionelle og troværdige

Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående.Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.

God kontakt

Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Gode håndværkere

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet! Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.

Professionelle og troværdige

Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående.Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.