Har du brug for et nyt tag i Kokkedal?

Skal du have nyt tag på din bolig i Kokkedal? Den opgaver klarer vi. Hos Dansk Tagkompagni er vi specialister i diverse tagprojekter, og vi stræber efter det perfekte resultat hver gang. Uanset om du skal have nyt tag eller tagrenovering i Kokkedal, kan vi være behjælpelige.

Hvis dit tag er gammelt, ødelagt eller bare ikke i den stil, som du ønsker, kan du med fordel få det udskiftet eller renoveret. Et sundt tag beskytter både mod vind og vand og holder samtidigt på varmen inde i huset. Er taget ikke modstandsdygtigt kan det forårsage problemer som råd og svamp, hvilket både giver økonomiske såvel som helbredsmæssige omkostninger. Det kan selvfølgelig også være af æstetiske grunde, at du ønsker at fornye din boligs tag i Kokkedal, og valget af tagtype spiller en vigtig rolle for husets overordnede udseende.

Hos os får du en komplet og færdig tagløsning med sans for alle detaljer, så din tagrenovering i Kokkedal bliver, som du ønsker. Uanset grunden til at renovere dit tag på din bolig i Kokkedal står Dansk Tagkompagni klar til at udføre opgaven.

Fordele ved en tagrenovering i Kokkedal

Grundene til en tagrenovering af din bolig i Kokkedal kan være mange, men der er klare fordele ved at foretage renoveringen.

For det første vil dit hus tage sig bedre ud, og de æstetiske valg vil forbedre helhedsindtrykket af dit hjem. Med en tagrenovering vil din bolig derfor hurtigt blive en af de flotteste i dit boligkvarter i Kokkedal.

En anden fordel ved at få nyt tag er, at det er en god økonomisk investering. Det gælder både for husets værdi samt varmeudgifterne, som bliver mindre med et nyt tag, der har en bedre isoleringsevne. Det kan derfor godt betale sig at investere i et nyt tag til din bolig i Kokkedal – især hvis du har planer om at bo der i mange år.

Køb nyt tag fra Nordsjællands førende tageksperter

Dansk Tagkompagni er et professionelt taglæggerfirma. Vi servicerer kunder, der efterspørger et nyt tag af høj kvalitet og flot finish.

Få tryghed med en tagekspert

Vi er specialister i tag og har lagt nyt tag på mere end 300 huse i Nordsjælland løbet af de sidste 20 år.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning

Vi rådgiver dig altid ud fra den nyeste viden og hjælper dig også gerne med at få idéerne.

Glæd dig hver dag

Du får en helt færdig løsning med det perfekte tag, hvor der er kælet for detaljerne, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Brug ikke tid på håndværkere

Vi sørger for klar kommunikation og har styr på processer og koordinering.

Få den rigtige pris

Du får en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, der også holder på den lange bane.

Centralt i Nordsjælland

Vi laver bl.a. perfekte tage i Birkerød, Hillerød, Allerød, Farum, Holte, Gentofte, Hørsholm, Kokkedal, Lyngby mv.

Et nyt Decra tag

Vælger du et Decra tag til din tagrenovering i Kokkedal, opnår du et særligt stilrent look, da tagtypen er i et meget glat materiale. Decra tag er også en økonomisk god løsning, da taget kan lægges oven på et eksisterende tag som skifer eller eternit.

Nyt betontag

Betontagsten kan godt minde om de klassiske teglsten. Det er særligt populært at anvende denne tagtype ved nybyggeri og renovering. Betonsten er både robuste og nemme at lægge. Derfor er de et oplagt valg, hvis du ønsker et klassisk og holdbart look, når du skal have nyt tag i Kokkedal.

Keramiske- og tegltagsten

Der findes mange forskellige slags tagsten. Vi samarbejder med flere forskellige leverandører, og derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af materialer og farver til dit nye tag i Kokkedal.

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et tilbud.
Lige pt. arbejder vi kun på Sjælland.

Efterisolering

Efterisolering af tag er vigtigt, da det beskytter bedre mod vind og vejr. Med en efterisolering af dit tag, vil du mærke forbedringer fra den første dag. Rum der førhen har været svære at varme op, vil nu lettere kunne holde en konstant og behagelig temperatur. Huskomforten øges og indeklimaet vil blive væsentligt forbedret. Desuden vil en veludført efterisolering kunne mærkes på din varmeregning, da du vil minimere dit varmeforbrug.

Dansk Tagkompagni kan hjælpe med at efterisolere dit tag, så du opnår et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Kontakt os for rådgivning

Drømmer du om det perfekte tag, der passer til dig, din bolig og din økonomi? Så er du kun få klik fra at realisere din drøm. Vi er et professionelt taglæggerfirma, der prioriterer den gode kvalitet og flotte finish, og vi står klar til at rådgive dig om dit nye tag i Kokkedal.

Kontakt Dansk Tagkompagni i dag for tagrenovering i Nordsjælland og gør din bolig til dit drømmehjem.

Vores samarbejdspartnere

Hos Dansk Tagkompagni er kvalitet det vigtigste element for at give dig et holdbart resultat. Derfor er vores leverandører de bedste at finde på markedet.
Vi har leverandører af alle materialer, hvilket sikrer dig, at vi har materialer, der passer til alle typer tagreparationer. Læs mere om vores leverandører her:
BMI RoofPro, Decra tag og Randers-tegl/Nibra.

Certificeret BMI Roofpro tagpartner og Decre tageksperter

Vi er certificeret BMI RoofPro-tagpartner og Decra-tagekspert. Vi arbejder kun med materialer af høj kvalitet, så vi kan stå på mål for resultatet. Det ved vi, du er bedst tjent med, for et nyt tag skal holde i mange år.

Spørgsmål?

Få svaret her eller kontakt os i dag

Når du har besluttet dig for at få fornyet dit tag, er det vigtigt, at du ikke tager en forhastet beslutning om materialer. Vi anbefaler, at du overvejer alle muligheder ved hjælp af råd og guidance fra os. På den måde sikrer du at vælge et tag, du bliver glad for de næste mange år. Kontakt os derfor for at høre om dine muligheder.

Når du skal til at vælge tagtype, vil det være oplagt at overveje, om du vil beholde husets look, eller om du vil forny det. Det skal nemlig ikke undervurderes, hvad et nyt tag kan gøre ved udseendet af dit hus.

De fleste gør sig først og fremmest overvejelser angående farven og materialet af det nye tag. Derfor glemmer man tit at overveje selve formen. I samspil med valg af materiale og farve kan den nemlig have stor betydning for, hvordan et tag tager sig ud. Du kan derfor overveje, om du vil ændre eller bibeholde formen på dit tag.

Farven er sammen med formen de største beslutninger, der skal tages, når det kommer til tagets udseende. En ny farve kan ændre hele husets look og kan få et ældre hus til at synes nyt. Når farven skal vælges, er det vigtigt at tage højde for husets andre farver. Vi har rig erfaring med at guide vores kunder, når det kommet til at matche de rigtige farver.

Som det femte skal du tage stilling til, hvilket materiale taget skal være lavet af. Her er det særligt vores ekspertise, der kommer til at have en betydning. Vi er nemlig udmærket godt klar over, hvilken jungle det kan virke som, når man skal finde fordele og ulemper ved de forskellige materialer. Vi er dog nørder, når det kommer til at få lagt nyt tag, så du har ingen grund til bekymring.

Der er mange afgørende faktorer for, hvor lang tid et tag holder. Det er nemlig forskelligt fra tagtype til tagtype, hvad det kan klare, og hvad det har brug for. Et stærkt og solidt undertag, kan for nogle materialer være den afgørende faktor for, at taget opnår den rette isolering og tæthed der skal til for, at regnvand holdes ude.

Som udgangspunkt holder et tag mellem 30 og 50 år – det er dog ikke ualmindeligt at taget skal udskiftet flere gange i husets levetid.

Et nyt tags pris afhænger af forskellige faktorer. Størrelsen på taget, tagstenene samt tagtype er alle ting, der er relevante for prisen. Som udgangspunkt er det dog en rigtig god idé at få nyt tag, da det giver en økonomisk gevinst. F.eks. kan du typisk spare op til 3.000 kr. om året på varmeregningen.

Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på nyt tag. Vi har nemlig stor ekspertise indenfor nye tag og bruger kun materialer af høj kvalitet. Vi garanterer, at du får et godt tag til den rette pris.

Vi er godt anbefalet

God kontakt

Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Gode håndværkere

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet! Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.

Professionelle og troværdige

Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående.Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.

God kontakt

Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Gode håndværkere

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet! Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.

Professionelle og troværdige

Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående.Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.