• Decra / Aerodek

Vi er eksperter i Decra tage

Hos Dansk Tagkompagni er vi eksperter i Decra tage – eller AeroDek, som er det nye navn på de elegante og slidstærke tage fra Icopal . Det betyder, at vores håndværkere har gennemgået en speciel uddannelse hos Icopal i montering af bl.a. Decra tage. Vi har derfor opbygget en unik viden om materialet. Det sikrer dig derfor den bedste rådgivning, korrekt montering samt et godt og langtidsholdbart resultat.

Hvis dit tag er utæt eller skadet, kan vi også stå for din tagreparation.

Hvorfor vælge et Decra tag?

Stærke materialer
Decra (AeroDek) tagplader er robuste og stærke, men vejer meget lidt. Derfor kan pladerne ofte lægges direkte ovenpå et eksisterende tag af f.eks. bølgeeternit. Dermed sparer du nedrivning og bortskaffelse af det eksisterende tag og opbygning af et nyt undertag mv.

Økonomisk løsning
Samtidig er det en økonomisk og hurtig løsning, hvis du f.eks. har et parcelhus, der trænger til en gennemgribende tagrenovering. Et nyt stålpladetag kan være med til at løfte hele husets udtryk. Det tager typisk 10-15 arbejdsdage at lægge et nyt Decra tag.

Elegant og stilrent look
Icopals Decra (Aerodek) tag er et meget alsidigt stålpladetag, der fås i et utal af varianter og har et elegant og stilrent udtryk. Materialet er et rigtig flot og meget holdbart stålpladetag, som vi har mange gode erfaringer med.

Vil du høre mere eller har du spørgsmål, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 33, eller sende en mail til info@dansktagkompagni.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Har du brug for nyt lys i din bolig?

Husk, at vi gerne rådgiver om de mange muligheder, et nyt Decra (AeroDek) tag åbner for. Ændringer som ovenlysvinduer, lystunnel og andre mindre ting, kan nemlig give oplevelsen af helt nye rum i din bolig. Det er derfor værd at overveje, når du alligevel skal have monteret et nyt tag.

Undgå lydgener fra regn

Alle Decra (AeroDek) tage er lydtestet for at minimere lydgener fra regndråber, der rammer taget. Et Decra tag har nemlig en indbygget bestrøning med 2 størrelser stengranulat på overfladen. Det betyder, at de regndråber, der rammer pladerne, bliver splittet i flere, og at lyden dermed bliver langt mindre voldsom.

Hvorfor vælge Dansk Tagkompagni til at montere dit nye Decra tag?

Hos Dansk Tagkompagni står vi 100 % inden for de tagmaterialer vi tilbyder. Decra (Aerodek) tag er et af de materialer vi har arbejdet mest med, til stor glæde for vores kunder. Vi har mange års erfaring med Decra tag montering, og har derfor den rette ekspertise der skal til for at guide dig.

Har du spørgsmål til pris på et Decra tag eller andre ting, er du mere end velkommen til at give os et kald på
tlf. 33 22 33 33, eller sende en mail til info@dansktagkompagni.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Her kan du desuden se nogle af vores tidligere tagprojekter.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Vil du gerne se et Decra-tag i virkeligheden?

Vi har siden 2006 lagt mere end 50 Decra tage i Birkerød og omegn. Derfor kan vi næsten altid vise dig et konkret tag i den farve og kvalitet, du overvejer. På den måde får du mulighed for at se, hvordan taget ser ud i praksis, inden du beslutter dig.

Ring eller skriv til, så giver vi dig et godt tilbud på et flot, nyt Decra (AeroDek) tag. Vi arbejder i hele Nordsjælland og løser mange tagopgaver i nærområdet i Birkerød, men også i Allerød, Farum, Holte, Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Gentofte mv.

30 års produktgaranti

Med de mange års erfaring og arbejde med Icopals Decra tag, kan vi give en 30 års produktgaranti, da materialet er af allerhøjeste kvalitet. Når du skal ud og undersøge dine muligheder for nyt tag, er det derfor heller ikke helt lige meget, hvad du kigger efter. Derudover giver 15 års garanti på udførelsen af arbejdet. Her kan du læse om gode råd, når du har fået monteret et Decra tag.