• Nyt tag i Virum?

Har du brug for et nyt tag i Virum?

Skal dit hus have nyt tag i Virum? Dansk Tagkompagni er eksperter i tagrenovering, og vi ser frem til at give din bolig i Virum et nyt tag efter dine ønsker. Vi er specialister i diverse tagprojekter og stræber altid efter det perfekte resultat. Du kan derfor trygt overlade din tagrenovering til os, når du har brug tagrenovering i Nordsjælland.

Der kan være mange forskellige grunde til at overveje et nyt tag. Måske er taget gammelt, ødelagt eller bare ikke i den stil, som du ønsker. I disse tilfælde giver det mening at få taget udskiftet eller renoveret. Da taget er en af de vigtigste dele af din bolig, som beskytter dig mod storm, skybrud og kulde, er det vigtigt, at du ikke forsømmer det. Et utæt tag kan nemlig få fatale konsekvenser for din bolig så som råd og svamp, hvilket vil påvirke din økonomi og helbred negativt.

Er du utilfreds med tagets æstetiske udtryk, er det selvfølgelig også grund nok til at få et nyt tag på din bolig i Virum. Valg af tagtype er en vigtig overvejelse, så din tagrenovering bliver præcis, som du ønsker. 

Baggrunden for at ønske et nyt tag betyder ikke det store, men det gør valget af håndværker. Dansk Tagkompagni har et erfarent hold af håndværkere, der står klar, når du skal bruge nyt tag i Virum –  uanset årsagen.

Fordele ved en tagrenovering i Virum

En investering i nyt tag på din bolig i Virum kommer med flere fordele – både æstetisk og økonomisk.

For det første bliver helhedsindtrykket af din bolig forbedret, når du fornyer tagets udseende. Du vælger helt selv, hvordan dit nye tag skal se ud og med de mange forskellige muligheder for tagrenovering, der findes, kan du skræddersy dit nye tag i Virum helt efter dit ønske.

Økonomisk er det også en fordel at få foretaget en tagrenovering. En investering i nyt tag forbedrer både boligens værdi og minimerer samtidig dine årlige varmeudgifter. Et nyt tag vil give din bolig bedre isoleringsevne, hvilket især har betydning, hvis du planlægger at bo i dit hus i Virum mange år fremover.

  • Færdigmontering af nyt og sort betontag i Nordsjælland
Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. God og fair pris med stor flexibilitet. Vi er super glade for vores nye tag med nyt udhæng og tagrender.Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet!Gode håndværkere der trodsede regn og sne for at give os tag over hoved. Altid godt humør og gode til at give besked om hvad der blev lavet idag og hvordan det stod til med bygningen. De to håndværkere booker jeg helt sikkert til næste projekt!Selv med en lille forsinkelse var der god dialog hele vejen igennem, håndværkerne var meget realistiske i deres tidshorisonter.Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.
Torben & Naja Kold S.
Lige fra start var der god dialog med Dansk Tagkompagni (DT), hvilket var helt essentielt for os, da vi faktisk havde en anden entreprenør på opgaven til at starte med. Men da det gik i vasken kontaktede vi DT og vi blev enige om projektet. Ud af en håndfuld forskellige entreprenører, så var det kun DT som lagde meget vægt på ventilation på vores gamle sommerhustag, og det er vi virkelig glade for. De er meget professionelle, ekstremt servicemindede og kan klare både uforudsete overraskelser og forsikringssager i et snuptag. Vi er meget tilfredse! :)
Decision D.
Nyt tag til aftalt pris og tid - og med god kontakt hele vejen igennemVi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni.Det var en god tilbudproces, og pris og tid blev overholdt som aftalt, hvilket jo ikke altid er tilfældet, men det var det her, så det var rigtig rart.Det var ikke en nem opgave, bl.a. fordi det gamle tag skulle fjernes først, hvilket var et sammenklæbet asbestholdigt skifereternittag, som skulle fjernes på den rigtige måde. Dansk Tagkompagni tog opgaven på sig via en underentreprenør, som de styrede igennem opgaven og den midlertidige afdækning af taget indtil det nye tag kom på, stod de også for.Det var som sagt ikke en nem opgave, men den blev løst bedst muligt, og hvis der var udfordringer, blev der reageret meget hurtigt og tingene blev bragt i orden uden slinger i valsen.Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse 😊
Stig Moes K.
Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående, har været søde og høflige og smilende. Tilbuddet var lavet til os, ikke bare et generisk excelarksudtræk hvor omkostningnerne er skjult. Der har været fuld transparens og stor troværdighed hele vejen igennem. Håndværket er i top. De er grundige og effektive og knokler igennem for at nå deadlines. Fik nyt tag på, og dermed også vindskederne, som er blevet vedligholdelsesfrie og fuldt inddækkede og de står bare så knivskarpt. Jeg er vildt tilfreds og jeg elsker at se på taget nu. Det er bare blevet flot. Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.😃
Louise L.
js_loader

Nyt Decra tag:

Vælger du et Decra-tag, får du et stilrent udseende grundet det glatte materiale. Decra-tag er lavet af et meget stærkt materiale, så med denne tagtype er du sikret et tag, der holder i mange år og er særligt modstandsdygtigt. Derudover er et Decra-tag også en økonomisk god løsning, da det kan lægges oven på et eksisterende tag som skifer eller eternit.

Nyt betontag:

Udseendemæssigt minder betontag en del om de klassiske teglsten. Taget kommer i flere forskellige farver, så du har rig mulighed for at præge udseendet, når du skal vælge nyt tag i Virum. Mange vælger denne tagtype, når der skal bygges nyt eller foretages en tagrenovering, da taget er nemt at lægge og giver et klassisk udseende med høj slidstyrke.

Keramiske- og tegltagsten:

Mulighederne for tagsten er mange. Da vi samarbejder med flere forskellige leverandører, kan du med os som samarbejdspartner vælge mellem et stort udvalg af farver og materialer til din tagrenovering i Virum. Er du til keramiske tagsten eller nærmere tegltagsten? Måske er det en helt tredje type tagsten, du er på jagt efter? Uanset tagtypen hjælper vi gerne med at virkeliggøre din vision og rådgive dig gennem hele processen.

Efterisolering

Efterisolering af taget er en vigtig indsats, som ikke må glemmes. Når dit tag bliver efterisoleret, beskytter det bedre mod vind og vejr og giver en omgående forbedret isoleringsevne. I de rum, som du før har haft svært ved at varme op, vil du nu kunne holde en konstant og behagelig temperatur, der både forbedrer din komfort samt indeklimaet. Din varmeregning vil også blive betydelig mindre, da du vil minimere dit varmeforbrug.

Dansk Tagkompagni kan hjælpe med efterisolering af dit tag, så du får et forbedret indeklima og et mindre varmeforbrug.

Køb dit nye tag fra Nordsjællands førende tageksperter

Dansk Tagkompagni er et professionelt taglæggerfirma.
Vi servicerer kunder, der efterspørger et nyt tag af høj kvalitet og flot finish.

Få tryghed med en tagekspert

Vi er specialister i tag og har lagt nyt tag på mere end 300 huse i Nordsjælland løbet af de sidste 20 år.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning

Vi rådgiver dig altid ud fra den nyeste viden og hjælper dig også gerne med at få idéerne.

Glæd dig hver dag

Du får en helt færdig løsning med det perfekte tag, hvor der er kælet for detaljerne, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Brug ikke tid på håndværkerne

Vi sørger for klar kommunikation og har styr på processer og koordinering.

Få den rigtige pris

Du får en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, der også holder på den lange bane.

Centralt i Nordsjælland

Vi laver bl.a. perfekte tage i Birkerød, Hillerød, Allerød, Farum, Holte, Gentofte, Hørsholm, Lyngby mv.


Spørgsmål?
Få svaret her eller kontakt os i dag

Hvilke overvejelser skal du gøre dig inden du vælger et nyt tag?

Overvej alle muligheder
Når du har besluttet dig for at få fornyet dit tag, er det vigtigt, at du ikke tager en forhastet beslutning om materialer. Vi anbefaler, at du overvejer alle muligheder ved hjælp af råd og guidance fra os. På den måde sikrer du at vælge et tag, du bliver glad for de næste mange år. Kontakt os derfor for at høre om dine muligheder.

Valg af tagtype
Når du skal til at vælge tagtype, vil det være oplagt at overveje, om du vil beholde husets look, eller om du vil forny det. Det skal nemlig ikke undervurderes, hvad et nyt tag kan gøre ved udseendet af dit hus.

Overvej formen på taget
De fleste gør sig først og fremmest overvejelser angående farven og materialet af det nye tag. Derfor glemmer man tit at overveje selve formen. I samspil med valg af materiale og farve kan den nemlig have stor betydning for, hvordan et tag tager sig ud. Du kan derfor overveje, om du vil ændre eller bibeholde formen på dit tag.

Tagets farve
Farven er sammen med formen de største beslutninger, der skal tages, når det kommer til tagets udseende. En ny farve kan ændre hele husets look og kan få et ældre hus til at synes nyt. Når farven skal vælges, er det vigtigt at tage højde for husets andre farver. Vi har rig erfaring med at guide vores kunder, når det kommet til at matche de rigtige farver.

Materialevalg
Som det femte skal du tage stilling til, hvilket materiale taget skal være lavet af. Her er det særligt vores ekspertise, der kommer til at have en betydning. Vi er nemlig udmærket godt klar over, hvilken jungle det kan virke som, når man skal finde fordele og ulemper ved de forskellige materialer. Vi er dog nørder, når det kommer til at få lagt nyt tag, så du har ingen grund til bekymring.

Hvor lang tid holder et nyt tag?

Der er mange afgørende faktorer for, hvor lang tid et tag holder. Det er nemlig forskelligt fra tagtype til tagtype, hvad det kan klare, og hvad det har brug for.

 Et stærkt og solidt undertag, kan for nogle materialer være den afgørende faktor for, at taget opnår den rette isolering og tæthed der skal til for, at regnvand holdes ude. 

Som udgangspunkt holder et tag mellem 30 og 50 år – det er dog ikke ualmindeligt at taget skal udskiftet flere gange i husets levetid.

Hvad koster et nyt tag?

Et nyt tags pris afhænger af forskellige faktorer. Størrelsen på taget, tagstenene samt tagtype er alle ting, der er relevante for prisen. Som udgangspunkt er det dog en rigtig god idé at få nyt tag, da det giver en økonomisk gevinst. F.eks. kan du typisk spare op til 3.000 kr. om året på varmeregningen.

Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på nyt tag. Vi har nemlig stor ekspertise indenfor nye tag og bruger kun materialer af høj kvalitet. Vi garanterer, at du får et godt tag til den rette pris.


Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Kontakt os for rådgivning

Ønsker du et nyt tag til din bolig i Virum, der passer til din vision, bolig og økonomi? Så er du kun få klik fra at få alt det, du drømmer om i ét.

Hos Dansk Tagkompagni prioriterer vi det gode håndværk og flotte finish, og med vores brede erfaring står vi klar til at rådgive dig om dit nye tag i Virum.

Kontakt Dansk Tagkompagni i dag for tagrenovering i Nordsjælland og gør din bolig til dit drømmehjem.