Har du brug for et nyt tag i Vedbæk?

Skal du have nyt tag på din bolig i Vedbæk? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Dansk Tagkompagni er vi specialister i diverse tagprojekter, og vi stræber efter det perfekte resultat hver gang. Du kan være sikker på, at dit tagprojekt er i trygge og erfarne hænder, når du vælger os som samarbejdspartner. Har du har brug for tagrenovering i Nordsjælland, er vi derfor det rette valg.

Der kan være mange forskellige årsager til, at du ønsker nyt tag. Hvis taget er gammelt, ødelagt eller ikke har det udseende, du ønsker, er der god grund til at få det skiftet. Et sundt tag skal beskytte mod vind og vand samt kunne holde på varmen. Hvis dit tag ikke er i stand til dette, vil råd og svamp være konsekvenser heraf, som i sidste ende kan påvirke din økonomi og helbred. Hvis du er utilfreds med tagets udseende, kan du naturligvis også få foretaget en tagrenovering, der passer til din smag.

Dansk Tagkompagni tilbyder en komplet og færdig tagløsning med sans for alle detaljer og godt håndværk. Vi hjælper med at gøre dit drømmetag til virkelighed, uanset din grund til at ville have nyt tag i Vedbæk.

Fordele ved en tagrenovering i Vedbæk

Der er flere fordele ved at få nyt tag på din bolig i Vedbæk, som både øger husets udtryk og udseende.

Hvis du får lavet æstetiske udbedringer af dit tag, vil helhedsindtrykket af dit hjem blive forbedret. Med en tagrenovering af dit tag i Vedbæk, bliver dit hus hurtigt blandt de flotteste i dit boligkvarter.

For din økonomi er det også en fordel at få foretaget en tagrenovering, da et nyt tag med stor sandsynlighed vil få husets værdi til at stige. Derudover vil et nyt tag minimere dine varmeudgifter, da boligens isoleringsevne vil blive forbedret. Har du planer om at bo i din bolig i Vedbæk i mange år, kan det derfor betale sig at investere i et nyt tag, så du er tilfreds med boligens udseende og får mere luft i økonomien.

Køb nyt tag fra Nordsjællands førende tageksperter

Dansk Tagkompagni er et professionelt taglæggerfirma. Vi servicerer kunder, der efterspørger et nyt tag af høj kvalitet og flot finish.

Få tryghed med en tagekspert

Vi er specialister i tag og har lagt nyt tag på mere end 300 huse i Nordsjælland løbet af de sidste 20 år.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning

Vi rådgiver dig altid ud fra den nyeste viden og hjælper dig også gerne med at få idéerne.

Glæd dig hver dag

Du får en helt færdig løsning med det perfekte tag, hvor der er kælet for detaljerne, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Brug ikke tid på håndværkere

Vi sørger for klar kommunikation og har styr på processer og koordinering.

Få den rigtige pris

Du får en løsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, der også holder på den lange bane.

Centralt i Nordsjælland

Vi laver bl.a. perfekte tage i Birkerød, Hillerød, Allerød, Farum, Holte, Gentofte, Hørsholm, Kokkedal, Lyngby mv.

Et nyt Decra tag

Et Decra-tag giver et stilrent look, da tagstenene er lavet af et glat og flot materiale. Decra- tagsten er desuden særligt holdbare og slidstærke. Du er derfor sikret et tag, der holder i mange år tag og beskytter dig og din bolig mod hårdt vejr. Økonomisk er Decra-tag også en god investering, da det kan lægges oven på et eksisterende tag som skifer eller eternit. Du slipper hermed for ekstra omkostninger, da det gamle tag ikke behøver at blive taget af inden tagrenoveringen.

Nyt betontag

Betontag minder i udseende en del om klassiske teglsten. Taget kommer i flere forskellige farver, og du kan derfor præge tagets udseende præcis, som du ønsker det. Skal du have nyt tag i Vedbæk i forbindelse med nybyggeri? Mange vælger betontag, når der skal bygges nyt eller foretages en tagrenovering, da taget er nemt at lægge og giver et klassisk udseende med høj slidstyrke.

Keramiske- og tegltagsten

Mulighederne inden for tagrenovering er mange. Hos Dansk Tagkompagni samarbejder vi med flere forskellige leverandører, og derfor kan du med os som samarbejdspartner vælge mellem et stort udvalg af farver og materialer, når du skal have nyt tag i Vedbæk. Er du til keramiske tagsten eller nærmere tegltagsten? Måske er det en helt tredje type tagsten, du ønsker? Lige meget hvilken tagrenovering i Vedbæk du vil have, kan du være sikker på, at Dansk Tagkompagni gør din drøm til virkelighed og rådgiver dig gennem hele processen.

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen, så vender vi tilbage med et tilbud.
Lige pt. arbejder vi kun på Sjælland.

Efterisolering

Efterisolering af taget må ikke glemmes, da efterisolering sikrer taget bedre beskyttelse mod vind og vejr. Med en efterisolering af dit tag, vil du mærke forbedringer fra første dag af, og de rum der førhen var svære at varme op, vil nu lettere kunne holde en konstant og behagelig temperatur. Huskomforten vil desuden blive forbedret, og boligens indeklima vil også blive væsentligt forbedret. Herudover vil en veludført efterisolering hjælpe på din varmeregning, da du vil minimere dit varmeforbrug.

Dansk Tagkompagni kan sørge for efterisolering af dit tag, så du opnår et bedre indeklima og en lavere varmeregning.

Kontakt os for rådgivning

Skal dit drømmehjem blive til virkelighed? Med få klik kan du få lige det tag, du drømmer om.

Dansk Tagkompagni er et professionelt taglæggerfirma, som prioriterer den gode kvalitet, finish og håndværk. Skal du have tagrenovering i Vedbæk, står vi klar til at lægge lige det tag, du ønsker samt rådgive dig undervejs.

Kontakt Dansk Tagkompagni i dag for tagrenovering i Nordsjælland og gør din bolig til dit drømmehjem.

Vores samarbejdspartnere

Hos Dansk Tagkompagni er kvalitet det vigtigste element for at give dig et holdbart resultat. Derfor er vores leverandører de bedste at finde på markedet.
Vi har leverandører af alle materialer, hvilket sikrer dig, at vi har materialer, der passer til alle typer tagreparationer. Læs mere om vores leverandører her:
BMI RoofPro, Decra tag og Randers-tegl/Nibra.

Certificeret BMI Roofpro tagpartner og Decre tageksperter

Vi er certificeret BMI RoofPro-tagpartner og Decra-tagekspert. Vi arbejder kun med materialer af høj kvalitet, så vi kan stå på mål for resultatet. Det ved vi, du er bedst tjent med, for et nyt tag skal holde i mange år.

Spørgsmål?

Få svaret her eller kontakt os i dag

Når du har besluttet dig for at få fornyet dit tag, er det vigtigt, at du ikke tager en forhastet beslutning om materialer. Vi anbefaler, at du overvejer alle muligheder ved hjælp af råd og guidance fra os. På den måde sikrer du at vælge et tag, du bliver glad for de næste mange år. Kontakt os derfor for at høre om dine muligheder.

Når du skal til at vælge tagtype, vil det være oplagt at overveje, om du vil beholde husets look, eller om du vil forny det. Det skal nemlig ikke undervurderes, hvad et nyt tag kan gøre ved udseendet af dit hus.

De fleste gør sig først og fremmest overvejelser angående farven og materialet af det nye tag. Derfor glemmer man tit at overveje selve formen. I samspil med valg af materiale og farve kan den nemlig have stor betydning for, hvordan et tag tager sig ud. Du kan derfor overveje, om du vil ændre eller bibeholde formen på dit tag.

Farven er sammen med formen de største beslutninger, der skal tages, når det kommer til tagets udseende. En ny farve kan ændre hele husets look og kan få et ældre hus til at synes nyt. Når farven skal vælges, er det vigtigt at tage højde for husets andre farver. Vi har rig erfaring med at guide vores kunder, når det kommet til at matche de rigtige farver.

Som det femte skal du tage stilling til, hvilket materiale taget skal være lavet af. Her er det særligt vores ekspertise, der kommer til at have en betydning. Vi er nemlig udmærket godt klar over, hvilken jungle det kan virke som, når man skal finde fordele og ulemper ved de forskellige materialer. Vi er dog nørder, når det kommer til at få lagt nyt tag, så du har ingen grund til bekymring.

Der er mange afgørende faktorer for, hvor lang tid et tag holder. Det er nemlig forskelligt fra tagtype til tagtype, hvad det kan klare, og hvad det har brug for. Et stærkt og solidt undertag, kan for nogle materialer være den afgørende faktor for, at taget opnår den rette isolering og tæthed der skal til for, at regnvand holdes ude.

Som udgangspunkt holder et tag mellem 30 og 50 år – det er dog ikke ualmindeligt at taget skal udskiftet flere gange i husets levetid.

Et nyt tags pris afhænger af forskellige faktorer. Størrelsen på taget, tagstenene samt tagtype er alle ting, der er relevante for prisen. Som udgangspunkt er det dog en rigtig god idé at få nyt tag, da det giver en økonomisk gevinst. F.eks. kan du typisk spare op til 3.000 kr. om året på varmeregningen.

Kontakt os i dag for at indhente et tilbud på nyt tag. Vi har nemlig stor ekspertise indenfor nye tag og bruger kun materialer af høj kvalitet. Vi garanterer, at du får et godt tag til den rette pris.

Vi er godt anbefalet

God kontakt

Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Gode håndværkere

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet! Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.

Professionelle og troværdige

Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående.Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.

God kontakt

Vi har haft fornøjelsen af at få monteret et nyt tag af Dansk Tagkompagni. Vi er blevet rigtig glade for resultatet, og hvis man skal have skiftet tag, kan vi sagtens anbefale at tage fat i Dansk Tagkompagni. Vi er i hvert fald godt tilfredse.

Gode håndværkere

Super god dialog fra tilbudsstart til taget stod færdigt. Småjusteringer efter arbejdet var færdigt med der hurtigt aftalt opfølgning på så det kunne sidde lige i skabet! Ingen grimme overraskelser eller uventede regninger.

Professionelle og troværdige

Har følt mig varetaget og prioriteret fra dag et og frem til i dag. Kundeservice er i top og samtlige af de gutter som vi har haft gående.Så hvis du søger troværdighed og professionel omhyggelighed og super rimelige priser, så kan du roligt vælge Dansk Tagkompagni.