• Tømrerarbejde

  • Vinduer og døre

  • Køkken

  • Gulve

  • Specialopgaver

  • Skur, terrasse og garage

  • Om- og tilbygning

  • Lofter

Har du brug for at få lavet professionelt tømrerarbejde?

Dansk Tagkompagni løser alle former for tømrer- og snedkeropgaver – store såvel som små. Derfor hører vi også gerne fra dig, hvad end du har brug for en omfattende renovering af hele huset, eller om du blot skal have udskiftet et par lister.

Kontakt os på tlf. 33 22 33 33 eller på kunde@dansktagkompagni.dk for spørgsmål eller et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde. Vi har adresse i Hillerød centralt i Nordsjælland, og vi dækker derfor en stor del af det omkringliggende område og resten af Sjælland. 

Vi udfører alle former for tømrerarbejde

Spekulerer du på, hvad vi tilbyder af tømrerarbejde? Svaret er: stort set det hele. Læs videre, og bliv klogere på, hvad du kan få tilbudt som kunde hos Dansk Tagkompagni.

Vi tilbyder blandt andet at udskifte vinduer og døre i dit hjem – en service, der kan mindske varmeregningen, forbedre komforten og indeklimaet, reducere støjen i hjemmet, forbedre indbruds- og tyverisikringen af boligen og ikke mindst give dit hjem et helt nyt visuelt udtryk.

Går du med tanker om at bygge om, tilbyder vi også om- og tilbygning af din bolig. Vi kan for eksempel løfte rummene i din bolig med et nyt gulv – uanset om du er til massivt trægulv, lamelgulve eller parket- og plankegulve. Skal loftet matche gulvet, tilbyder vi også at sætte nye lofter op, ligesom vi også tilbyder efterisolering af lofterne i din bolig. 

Trænger køkkenet til en opdatering eller en udvidelse, står vi også gerne for renovering og nybyg af dit køkken. Vi monterer alle de kendte køkkener som HTH, Svane og Kvik samt en række andre producenter. Har skabslågerne blot behov for en slibning og en gang maling, udfører vi også mindre renoveringsopgaver i dit køkken.

Tagarbejde er dog uden tvivl toppen af alle vores ydelser. Vi er specialister i tagarbejde, og du får tilbudt såvel renovering som nybyg af dit tag hos Dansk Tagkompangi. Vi tilbyder reparation af både teglstenstag, stråtag, betontagsten, keramiske teglsten og stålpladetag, ligesom vi leverer og monterer nyt tag i kvalitetsmaterialer fra blandt andet Decra og Monier / BMI RoofPro.

Du får med andre ord tilbudt alle former for tag- og tømrerarbejde som kunde hos Dansk Tagkompagni. Har du en særlig opgave i tankerne?
Kontakt os på tlf. 33 22 33 33, på kunde@dansktagkompagni.dk eller i kontaktformularen, og fortæl os, hvordan vi kan realisere dine boligdrømme.

Tømrerarbejde til store og små behov

Dansk Tagkompagni er specialister i renovering og nybyg af tag, men vi tilbyder også en bred vifte af andre tømreropgaver – dog altid med samme sans for detaljen.

Er du kunde hos os, bliver du altid mødt af fagligt stolte håndværkere, der ikke er bange for udfordringer. Vi udfører for eksempel gerne specialopgaver, hvis du brænder inde med en anderledes idé. Men vi tager os selvfølgelig også af helt almindeligt tømrerarbejde. Hos Dansk Tagkompagni er ingen opgaver for store eller små – ej heller for besværlige eller beskedne.

Komplette løsninger

Overlader du dit tømrerarbejde til Dansk Tagkompagni, behøver du ikke at kontakte håndværkere til andre dele af entreprisen. Du finder virksomheden Poul Hvitved ApS – en virksomhed med både murere og malere i folden – under samme tag som Dansk Tagkompagni. 

Vi samarbejder desuden med et nøje udvalgt netværk af andre lokale håndværkere. Derfor kan vi tilbyde at koordinere og planlægge hele arbejdet, hvis du har en større opgave og har behov for at få løst opgaver indenfor andre fagområder. 

Du får altså tilbudt alt fra enkelte tømrer- og snedkeropgaver til komplette løsninger som kunde hos Dansk Tagkompagni.

Rådgivning og samarbejde med dig gennem hele processen

Vælger du Dansk Tagkompagni som din foretrukne leverandør af tømrer- og snedkeropgaver, får du ikke blot samlet alle dine behov for tømrerarbejde hos ét og samme firma. Du er også altid sikret et resultat, der stemmer overens med dine forventninger. 

Vi tager altid en grundig snak med dig inden byggeprojektets start for at være 100 % sikker på, at vi arbejder med afsæt i dine ønsker. Samtidig sparrer vi også med dig både før og under byggeprocessen, ligesom vi hjælper dig med at finde de optimale løsninger. Vælger du Dansk Kompagni som din leverandør af professionelt tømrerarbejde, er du altid sikret klar kommunikation gennem hele forløbet – fra det første uforpligtende tilbud til opgaven er afleveret.

Rådgivningen og samarbejdet med dig er ikke alene med til at sikre et match mellem vision og virkelighed – men også at du har det fulde overblik over både pris og projekt allerede fra begyndelsen. Hos Dansk Tagkompagni er der ingen ubehagelige overraskelser. 

Vi er en del af Byg Garanti. Det er din garanti for et tilfredsstillende resultat og et kvalitetsbevidst håndværk. Læs mere om fordelene ved at vælge en håndværker, som er medlem af Byg Garanti.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

Tømrerarbejde søges! Bare rolig, du behøver ikke at lede længere.

Har du spørgsmål, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på tømrerarbejde?
Kontakt os på tlf. 45 82 01 15 eller kunde@dansktagkompagni.dk