• Tagrenovering Nordsjælland

  • Tagrenovering Nordsjælland

  • Tagrenovering Nordsjælland

  • Tagrenovering Nordsjælland

Trænger dit tag til en kærlig hånd?

Søger du en pålidelig og kvalitetsbevidst virksomhed, der tilbyder Tagrenovering i Nordsjælland? Dansk Tagkompagni i Birkerød har mere end 20 års erfaring med rådgivning samt reparation og vedligeholdelse af alle tagtyper – og dit tag er ingen undtagelse.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit tag trænger til en professionel tagrenovering? Ring til Dansk Tagkompagni på tlf. 33 22 33 33, og lad os rådgive dig om dine muligheder.

Tagrenovering i Nordsjælland – forlæng dit tags levetid

På vores breddegrader er et tæt og solidt tag en absolut nødvendighed. For regn, rusk og sne kan med tiden føre til revner og utætheder i taget – med råd- og svampeskader i husets konstruktion til følge.

Desværre venter mange med en tagrenovering, indtil skaden er sket. Og det kan vise sig at blive en bekostelig affære. Derfor bør du som husejer give dit tag et grundigt eftersyn med jævne mellemrum.

En tagrenovering kan desuden være med til at mindske dit energiforbrug. Varme stiger opad, og et utæt tag kan derfor blive lig med en højere varmeregning. Derimod kan et tæt og velisoleret tag betyde mange sparede penge på varmeregningen..

Det kan altså betale sig at få renoveret taget – både nu og i det lange løb.

Vil du sikre, at dit tag er tæt og sundt? Kontakt Dansk Kompagni på tlf. 33 22 33 33, og lad os kigge forbi for en professionel vurdering af dit tag. Det er ganske uforpligtende.

Renovation af alle tagtyper – med dine behov i centrum

Hos Dansk Tagkompagni har vi beskæftiget os med tagrenovering i Nordsjælland i over to årtier. Vi har erfaring med såvel nybyg som reparation, ligesom vi udfører reparation på alle tagtyper.

Vi kan blandt andet tilbyde renovation af:

Det er dog ikke kun vores faglige kunnen, der gør os til et sikkert valg.

Vi er en virksomhed med stolte traditioner for personlig kundekontakt og rådgivning. Som kunde hos os er dine ønsker og økonomi altid i centrum. Vi rådgiver dig om både materialer og muligheder, ligesom vi altid tager udgangspunkt i dine behov for tagrenovering.

Det sikrer, at du altid modtager den rette løsning, når du vælger os – hverken mere eller mindre.

Garanteret tryg og tillidsvækkende tagrenovering

Hos Dansk Tagkompagni vil vi være din foretrukne leverandør af tagrenovering i Nordsjælland. Derfor er det vores klare målsætning, at du oplever os som professionelle og pålidelige.

Det skal være en tryg og tillidsvækkende oplevelse at overlade din tagrenovering i vores hænder – lige fra det første uforpligtende tilbud, til vi har ryddet de sidste af vores materialer op.

Det betyder blandt andet, at vi som en selvfølge udfører et kvalitetsbevidst stykke arbejde, og at vi udelukkende anvender de bedste materialer på markedet. For eksempel er vi certificeret af BMI RoofPro (tidligere Monier Tagpartner™). Det er din garanti for kvalitetssikret udførsel og specialuddannede håndværkere.

Som Nordens førende leverandør af tagmaterialer er Monier leveringsdygtige i en bred vifte af tagmaterialer i høj kvalitet. Materialerne er udviklet specielt til klimaet på vores breddegrader – og du får altid 30 års garanti på produkterne fra Monier.

Dansk Tagkompagni er desuden en del af Byg Garanti. Vælger du os som din foretrukne leverandør af tagrenovering i Nordsjælland, er du dermed også sikret mod eventuelle fejl og mangler.

Renovation af alle tagtyper – med dine behov i centrum

Der findes mange forskellige slags tage i alverdens størrelser, farver og kvalitet – hvilket giver dig mulighed for at vælge netop det tag I ønsker. Tagtypen, som er bedst for dig, afhænger også af ejendommen og beliggenheden. 

Flere vælger også at kigge på taget som en mulighed for at få flere kvadratmeter, ovenlysvinduer for mere lys eller at give ejendommen flere kviste, som øger værdien. I forskellige situationer kan man f.eks. udnytte taget, så der kan laves en elegant tagterrasse eller endda en ekstra etage.

Tagrenovering med gode byggematerialer

Vil have gjort noget ved dit gamle tag, og er du beliggeende i Nordsjælland – så er du kommet til det rette sted. For at hjælpe dig på vej med at få drømmetaget, så kan du få et uforpligtende tilbud og en faglig vurdering på en tagrenovering i Nordsjælland. 

Vurderer vi ligeledes at der skal en grundig tagrenovering til, så kommer vi selvfølgelig også med anbefalinger til byggematerialerne.  Hos os er du sikker på at få udført en reparation af dit tag i høj kvalitet. Vores mangeårige ekspertise indenfor tagarbejde gør til en kompetent tagdækker i Nordsjælland og omegn.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål om tagrenovering i Nordsjælland?
Kontakt Dansk Tagkompagni via kontaktformularen til højre eller ved at ringe på tlf. 33 22 33 33.

Vi har kontor i Birkerød, og vi er derfor ikke langt væk, hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på tagrenovering i Nordsjælland.