• BMI RoofPro og andre garantiordninger

For os er kvalitet vigtigt

Hos Dansk Tagkompagni er kvaliteten af vores arbejde meget vigtigt - det gælder både uddannelse af medarbejdere, udførsel og valg af materialer. Et tæt samarbejde med vores leverandører og andre samarbejdspartnere sikrer, at vi altid har den nyeste viden om produkter og specifikationer gennem garantiordninger, bl.a. BMI RoofPro. Dette passer derfor også ind i vores målsætning - at sikre en kvalitetsløsning, der matcher dine behov.

Decra Tagekspert

Som Decra Tagekspert har vores håndværkere gennemgået en speciel uddannelse hos Icopal i montering af Decra-tage. Vi har derfor en unik viden om og erfaring med Decra, der sikrer dig den bedste rådgivning, korrekt montering og sikkerhed for et godt resultat hver gang. Med Decra-tage får du 30 års garanti på tagpladerne og 15 års garanti på selve arbejdet.

BMI RoofPro

Som certificeret BMI RoofPro medlem er vi specialuddannede til at oplægge tag fra bl.a. Monier / BMI RoofPro. Vi overholder de strenge kvalitetskrav, og en del af de færdige opgaver bliver udtrukket til en stikprøvekontrol udført af tagspecialister fra Teknologisk Institut.

En del af Byg Garanti

Dansk Tagkompagni er godkendt af Byg Garanti, der er din garanti for et godt håndværk og tilfredsstillende resultat. Der er dækning af sjusk, udførselsesfejl og mangler op til 150.000 kr. gælden pr. den 1. juli 2017. Når vores arbejde er udført, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler. Find os inde på byggaranti.dk.

Håndværksorgansiationer

Vi er medlem af Hørsholm Tømrermesterforening og Københavns Tømrerlaug, hvor respekt for både kunder og håndværk er en forudsætning for medlemskabet.

Medlem af BMI RoofPro – Tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning

De bedste produkter og det bedste håndværk skaber de bedste løsninger. Det er fundamentet i tagbranchens stærkeste kvalitets- og garantiordning, BMI RoofPro.

Danmarks største producent af tagløsninger, BMI Danmark, har valgt os til ordningen på baggrund af vores høje faglighed og dedikation til at levere kvalitetshåndværk og yde kundeservice.

Vi er trænet og certificeret i brugen af BMI Danmarks produkter og specifikationer. Derudover skal vi billeddokumentere, at taget er korrekt udført, og vi er underlagt stikprøvekontrol foretaget af uafhængige tagspecialister.

Som medlem af BMI RoofPro har vi en helt unik mulighed for at tilbyde dig den ultimative tryghed i form af en BMI RoofPro Garanti, som udstedes med BMI Danmark som garant. BMI RoofPro Garantien giver 30 års produktgaranti og hele 20 års garanti på udførelsen og følgeskader.

Læs mere om BMI RoofPro og BMI RoofPro Garantien ved at klikke her.

Indhent et uforpligtende tilbud