• Certificeret
    Monier tagpartner

Nyt tag med et smukt Monier-tag

Monier er den førende leverandør af tagmaterialer i Norden og Baltikum. Med et Monier-tag får du et bredt udvalg af tegl- og betontagsten af høj kvalitet. Fra eksklusive, glaserede tegltagsten til de funktionelle og mere økonomiske betontagsten. Monier-tagstenene fås i en lang række materialer, farver, profiler og overfladebehandlinger.

Vi er certificeret Monier Tagpartner

Dansk Tagkompagni er certificeret Monier Tagpartner.  Som certificeret monier tagsten partner, er vi uddannede i at lægge de kvalitetssikrede tagsten, uanset om det er beton eller tegl. Det betyder, at vi har den rette ekspertviden der skal til for, at du ender med et resultat, du er glad for.  Vi er specialuddannede til at oplægge et Monier-tag, og vi overholder de strenge kvalitetskrav til arbejdet. Teknologisk Institut gennemfører løbende stikprøvekontrol af en del af de færdige opgaver for at sikre den høje kvalitet.

Monier-tag - et populært valg

Med en tagløsning fra Monier får du et meget stærkt, holdbart og smukt tag, der er udviklet og tilpasset vores klima. Der er derfor også 30 års garanti, hvilket er din forsikring om, at du trygt kan vælge Monier tagsten, som din udbyder. Hos Dansk Tagkompagni står vi 100% inden for Monier.   

Det er skønne materialer at arbejde med, og giver nogle meget smukke tage. Vores håndværkere ligger som altid vægt på at kæle for detaljerne, så det samlede udtryk bliver harmonisk og fint afsluttet. Det betyder, at du får et resultat, som både vi er stolte af at levere, og du bliver glad for de næste mange år.

Hvad koster et Monier-tag?

Der er stor forskel på, hvad et Monier-tag koster, alt efter hvad tilstanden er inden, og hvor mange tagsten der skal bruges. 

Det er derfor en god idé, at få en af vores medarbejdere ud og give jeres tag et kig. Det kan være med til at give jer en idé om, hvilken pris, der passer til jer. Giv os et kald på tlf. 33 22 33 33, eller skriv en mail til info@dansktagkompagni.dk.

Hvis du gerne selv vil undersøge hvad et nyt tag koster, kan du beregne priser med denne tagberegning.

Vi rådgiver dig, så du får det bedste resultat

Vi ved, at det ikke altid er en let beslutning når der skal vælges nyt tag. Der er mange ting, som skal tages hensyn til og bringes med ind i beregningen. Hos Dansk Tagkompagni kender vi de mange nye muligheder, et nyt tag åbner for. Med vores ekspertviden inden for tagsten, kan vi både hjælpe dig med at finde de sten, som passer bedst til huset, men også guide dig i forhold til de muligheder det giver, at skulle vælge nyt tag.

F.eks. kan et par nye ovenlysvinduer, gøre en stor forskel ved et mørkt rum. Lyset ovenfra kan være med til at åbne rummet op, og gøre det mere attraktivt at opholde sig i. Det kan samtidig være med til at give jeres hus, en større værdi. Uanset hvad jeres behov for nyt tag fører med sig af muligheder, er i velkomne til at give os et kald og indvi os i dem. Så finder vi i fællesskab en tagløsning, som passer jer.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Se et Monier-tag ”live”

Vi har efterhånden lagt mange Monier-tage i Birkerød og øvrige dele af Nordsjælland. Har du lyst til at se et tag med en bestemt Monier-tagsten ”live”, kan vi ofte vise dig et konkret tag, hvor du kan se resultatet på et rigtigt tag.

Ring eller skriv, så henviser vi dig til det tag, du er interesseret i. Og vi giver dig selvfølgelig også gerne et godt tilbud på et nyt tag fra Monier. Vi dækker hele Nordsjælland, bl.a. Birkerød, Allerød, Farum, Rudersdal, Hillerød, Hørsholm, Lyngby, Gentofte, Nivå mv. 

Vi kan kontaktes på tlf. 33 22 33 33, eller på mail info@dansktagkompagni.dk.