• DS Stålprofil

DS Stålprofil tag

Gå du og overvejer, hvilken tagtype dit nye tag skal være? I så fald kan du med fordel overveje at investere i et ståltag fra DS Stålprofil. Det er de senere år blevet særligt populært, og det er der mange gode grunde til. DS Stålprofil er nemlig både slidstærkt og nemt at montere, ligesom du kan vælge mellem mange forskellige former og farver. Derfor er der med sikkerhed også et tag, der passer til dit hus og dine behov.

Vil du vide mere, er du mere end velkommen til at kontakt os på tlf. 33 22 33 33, eller sende os en mail til info@dansktagkompagni.dk, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Hvorfor vælge et DS stålprofil tag?

Ståltag er efterhånden at se på mange huse rundt i landskabet, hvad end det er villaer, idrætshaller eller lader. For mange er det nemlig en perfekt løsning når det kommer til økonomi og holdbarhed.

Nem og hurtig montering
Monteringen af et ståltag fra DS Stålprofil er utrolig nem. I mange tilfælde er det muligt at placere de nye plader ovenpå det gamle tag. Det betyder, at du slipper for de omkostninger, der normalt medfølger, når et gammelt tag skal afmonteres. Derudover består ståltag af store plader, som gør det let og hurtigt at montere. Det vil derfor være en langt hurtigere proces, end ved montering af andre tagtyper.

Stærkt materiale
Et ståltag fra DS Stålprofil er noget af det stærkeste, der findes på markedet. Du er dermed garanteret et tag, der holder i al slags vind og vejr.

Vælg selv form og farve
Med et ståltag fra DS Stålprofil behøver du ikke gå på kompromis med form og farve. Vores mest solgte tagtype er tagtypen Unik 400der af udseende ligner traditionelle tegl til forveksling. Derudover kan det produceres i et hav af farver og profiler, så der med garanti findes en type, der passer dine ønsker.

Med et ståltag fra DS Stålprofil er du derfor garanteret et tag der lever op til de kvalitetsmæssige krav, der i dag bliver stillet. Derudover giver det dig mulighed for at vælge et design lige efter dit hoved. En økonomisk god løsning til dig der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller dine drømme.

Indhent et
uforpligtende tilbud

* Vi arbejder pt kun på Sjælland.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du er interesseret i at høre mere om dine muligheder for et ståltag fra DS Stål, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 22 33 33, eller sende en mail til info@dansktagkompagni.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.